Thomas Öberg 2001

40 min
Musiker och producent Han ger oss i sitt program nya varianter på ordspråk. – Mitt nya Sommarprogram kommer att handla om "stora tankar i lilla bergochdalbanan", inte bob hunds låt utan små varianter på ordspråk i stil med "Så fort man vänder ryggen till är det någon som går bakom den..." Dessutom musik från människor som tvingades att göra det dom gjorde, från cirka 1940 och framåt.

Om Thomas Öberg

Född 1967, uppriven i Helsingborg. Flyttade till Stockholm 1987 för att sålla änglarna från vettet. Jobbade som cirkelledare på ABF och blev erbjuden jobbet som husmor på Hedvig Eleonora skolkök.

Spelar och sjunger sedan tidigt 1990-tal med bob hund. Vann en Grammis för bästa rockband 1994 och bästa texter 1996. bob hund sjöng på svenska i London i maj 2001.

Har producerat rockbandet Robert Johnson & The Punchdrunks och har samarbetat med Fläskkvartetten och Freddie Wadling. Sidobandet Bergman Rock gjorde en konsert i London på samma scen som Iggy & The Stooges. Detta var helt logiskt då Iggy Pops ande fladdrade i byxbenen under hela konserten.