Kundtjänst i kundens tjänst?

55 min
Att man har rätt mot ett företag innebär inte alltid att man får rätt. Kontakterna med ett företags kundtjänst kan vara både frustrerande och tålamodskrävande och de negativa exemplen blir allt fler i takt med att vi handlar alltmer via internet. Lauritz Brännström har, efter att ha debiterats dubbelt, försökt få sina pengar tillbaka i flera månader, utan framgång. Hur ser reglerna ut för hur ett företag får sköta sin kundtjänst?

Skydda hus och bil

Vilka trender kommer inom säkerhetsbranschen och vad händer med identifikation via fingeravtryck och ögats iris, är det verkligen framtidens sätt att hålla boven borta? Tommy Sköld från stöldskyddsföreningen är gäst i programmet.

Bojkottar fördummande reklam

Vilken reklam säljer och vilken skriver oss på näsan så pass att vi istället vänder oss emot produkten? En del går så långt att de inte köper de produkter som de tycker marknadsför sig på ett dumt sätt.

Expertsvar

Annika Creutzer, Plånbokens expert på frågor som rör privatekonomi svarar på lyssnarnas frågor om bland annat placeringar och hur man gör för att få ekonomin att gå ihop efter sommaren.

Veckans lista - fördomsfull design

I förra veckan tog vi upp fördomsfull design. Nu får vi höra vad lyssnarna stör sig på när de ska handla till sina barn.