Vi snackar svensk fotboll - en säsong som snart är slut!

37 min
I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata svensk fotboll med Christian Olsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se!Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

Kvällens Karlavagnen handlar om en fotbollssäsong som snart är slut! Malmö vann allsvenskan och tog sig hela vägen till Champions League  - vad tycker du om det?

IFK Göteborg väljer att sparka sin tränare Mikael Stahre – var det rätt beslut? Vilka spelare kommer att vara kvar nästa år och vilka tror du lämnar sina lag för nya utmaningar? Ring in till Karlavagnen i kväll och dela med dig av dina tankar kring det svenska fotbollsåret 2014.

Vilka är den svenska fotbollens skrällar i år enligt dig? Vackraste mål, oväntade vändningar, fadäser och succéer – och sorgliga händelser. Hur kommer du att minnas det svenska fotbollsåret 2014? Hör av dig och dela med dig av dina tankar, funderingar och minnen!

Ring Christian Olsson 099-110 90 (telefonslussen öppnar 22.00) och berätta om dina funderingar och tankar kring sorg inom idrotten! Mejla gärna i förväg till karlavagnen@sverigesradio.se och skicka med telefonnummer om du vill vara med i radio.

Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida. På Twitter kan du använda taggen #Karlavagnen.

Programmet startar klockan 23.07!

Musik som spelats i avsnittet

 • 23.08
  Eric Gadd - Riding High
  Album: Riding High
  Kompositör: Eric Gadd
  Bolag: Strawberry Music
 • 23.23
  Mando Diao - Love Last Forever (Radio Edit)
  Album: Love Last Forever
  Kompositör: Mando Diao
  Bolag: Sony
 • 23.36
  Bonnie Tyler - It's A Heartache
  Album: The Greatest Hits
  Kompositör: Ronnie Scott, Steve Wolfe
  Bolag: Telstar
 • 23.51
  Magic - Rude
  Album: Rude
  Kompositör: Nasri Atweh, Adam Messinger, Mark Pellizzer
  Bolag: Sony