Hör Movits live på Sveriges största studentfest

Här finns inget ljud
Hiphop-swing-jazz-gruppen Movits från Hertsön utanför Luleå gjorde allt för att värma upp de drygt 10000 besökarna i duggregnet på Brännbollsyran i Umeå i slutet av maj i år. Hör hela konserten här.

Medlemmarna i Movits har den senaste tiden gjort en hel del samarbeten med andra artister: Maskinen, Jeepstarr och Alaska för att nämna några. Trots detta har de hunnit med att turnera väldigt flitigt och gjort mer än 60 Movits-spelningar hittills i år. I slutet av september gjorde de till exempel ett tiotal konserter i USA, och nu i helgen var de för första gången i Spanien.

Brännbollsyran – Sveriges största studentfestival på Campus i Umeå  - lockade i år över 10000 besökare i åldrarna 18-22 år vilket gjorde det till den största publika musikfestivalen i Umeå någonsin. Vädret visade sig dock inte från sin bästa sida med grått, kallt och lite regn när Movits gick upp på scen.

Movits är:

Johan Rensfeldt - Sång

Anders Renfeldt - DJ, sång

Joakim Nilsson - Saxofon

David Fraenckel – Trombon

Petter Olofsson – Bas

Låtlista:

"Som det brinner", "Woodstock", "Skjut mig i huvvet", "Halvvägs", "Huvudet bland molnen", Fel del av gården", "Nitroglycerin", "Balaclava boogie", "Na na nah!", "Limousin", "Sammy Davis Jr", "Äppelknyckarjazz".

Producent: Mikael Lindberg
Tekniker: Björn Nitzler och Eskil Lövström

Inspelat på Brännbollsyran i Umeå den 31 maj, 2014.