På besök i Zaatari

32 min
Dags för Radiokorrespondenterna som börjar i ett flyktingläger där 28 000 syrier sökt sin tillflykt Vi följer med Cecilia Udden till ett flyktingläger i norra Jordanien där 28 000 syrier tvingas samsa i hettan, bland ormar och skorpioner. Alltfler GREKER satsar på självhushållning på landet - för att överleva - efter den ekonomiska kraschen . Vi träffar den 33-åriga spanjorskan Sonia Carmona som blivit handikappad efter cancer och som nekas sjukersättning. Krisen har lett till omänskliga besparingaroch allra sist om Hongkongs styrande som tvingades backa efter massiva protester MOT obligatorisk patriotismundervisning i skolorna.

Vi följer med Cecilia Udden till ett flyktingläger i norra Jordanien där 28 000 syrier tvingas samsa i hettan, bland ormar och skorpioner.

Alltfler greker satsar på självhushållning på landet för att överleva efter den ekonomiska kraschen. Robin Olin om den nya gröna vågen, i krisens spår.

Den 33-åriga spanjorskan Sonia Carmona har blivit handikappad efter cancer och nekas sjukersättning. Krisen har lett till omänskliga besparingar, rapporterar Alice Petren.

Hongkongs styrande tvingades backa efter massiva protester mot obligatorisk patriotismundervisning i skolorna. Reportage av Nils Horner