Sälen, KDs integrationspolitik och frågan om vilka som gick i armkrok i Parismarschen.

41 min
Thomas har åkt till Sälen där det pratas om folk och försvar. Vi undrar också över Parismarschen igår, något som enar kring frågan om yttrandefrihet eller hyckleri? Och så är det integrationsmåndag - idag är det Desirée Pethrus från KD som frågas ut.

Thomas Nordegren tog buss till Sälen tidigt på söndagen för att rapportera från den årliga försvarskonferensen "Folk och Försvar". Han har lovat att var ytterst uppmärksam och kanske har han också ett svar på hur nära Sverige är ett NATO-medlemskap.

Igår deltog flera världsledare i den gigantiska manifestationen för frihet i Paris.  Det är hyckleri att representanter för länder som fängslar journalister är med, tycker vissa. Andra hävdar att det bra att människor träffas och kan påverka varandra. Inrikesminister Anders Ygeman som deltog i marschen ger sin syn på saken precis som Reportrar utan gränsers Jonathan Lundqvist.

Och så avslutar vi serien om integrationspolitik. Idag är det KDs tur att svara på våra frågor och Desirée Pethrus kommer hit. Varför har partiet valt att prata om kostnader just nu?

Programledare: Louise Epstein
Bisittare. Thomas Noredegren
Producent: Kicki Möller