Ljusets söndag

Här finns inget ljud
Kyndelsmässodagen är en ljusets dag (kyndel betyder ljus) och vi spelar sånger på det temat i dagens program, allt från psalm till rockballad. Och så får Bosse höra sin favoritlåt.

”Jag vill inte påstå mig vara särskilt troende men ändå finner jag stor glädje att höra andlig musik. Nu skulle jag vilja dela med mig av en sång som jag tycker är oemotståndligt vacker. Jag inbillar mig att om alla människor började sin dag med att lyssna till denna sång skulle världen se helt annorlunda ut. Sången heter An Irish Blessing och framförs av Roma Downey, som är en skådespelerska och producent född i Derry i Nordirland.
Sången är hämtad från Healing Angel en helt igenom underbar CD, som jag lyssnar mycket på och som ger tröst och förtröstan i mörka stunder. Jag vill gärna tro att fler än jag skulle uppskatta detta album och denna sång" skriver Bosse Bertilsson i Hässleholm.

I dagens program hör vi Bosses önskesång, plus några sånger på temat "ljus", och genrerna blandas mellan country, psalm, visa, klassiskt...