Specialpodd om Starcraft 2: Streaming med Livibee och Namshar

26 min
Elitspelare som visar upp sina skills, sköna typer som får oss att skratta eller pedagogiska proffs som hjälper oss att bli bätttre Starcraft-spelare - vi älskar att kolla på streams! 

I veckans P3 Spel: Specialpodd om Starcraft 2 lär vi känna Olivia "Livibee" Seeto som flyttade från Australien till USA för att få bättre ping och göra karriär av livesänt spelande. Hon berättar om streamögonblicket som fick henne att gråta och om hemligheten bakom hennes framgång. Dessutom hör vi pro-spelaren Christoffer "Namshar" Kolmodin om valet och kvalet mellan att streama för att underhålla och att träna för att bli bäst.

Madeleine "MaddeLisk" Leander och Victor Leijonhufvud får sällskap i studion av Anton Emanuelsson Vretander som tipsar om vilken Starcraft 2-stream som passar just dig. Det börjar dessutom dra ihop sig för grand finale där Victor ska möta ett proffs i det sista avsnittet. Är han redo? Madde bjuder på en sista omgång tips!

Du hittar P3 Spel: Specialpodd om Starcraft 2 i poddflödet, Sveriges Radio Play-appen och direkt här på hemsidan. Nytt avsnitt varje onsdag 15.00.