Wilsons vecka sänder från Malmö och scenkonstbiennalen!

76 min
Linda Forsell om patriarkala strukturer inom teatern, Rakel Chukri om ny SVT-serie om bipolaritet, Martin Degrell om dokumentären Sextemplet och Suzanne Osten om jakten på pengar i Cannes med mera!

Wilsons vecka sänds denna fredag direkt från radiohuset i Malmö och Roger Wilson och våra gäster kommer laddade med intryck och berättelser från veckans alla föreställningar och seminarier.

Linda Forsell, en av fem konstnärliga ledare i Potatopotato scenkonst i Malmö, berättar om patriarkala strukturer inom teatern och kommer med konkreta förslag för att åstadkomma förändring.

Sydsvenskans kulturchef Rakel Chukri och kulturjournalisten Martin Degrell ger veckans nöjes- och kulturråd och så dyker regissören och dramatikern Suzanne Osten upp och då handlar det om både film och teater.

Allas vår praktikant Alfred Wreeby kunde inte följa med till Malmö utan sänder direkt från Gröna Lund där Måns Zelmerlöws framträdande sätter skräck i trafikpolis och annan ordningsmakt. Hur helvetiskt mycket folk kommer det att bli ikväll?