Hur fredagsmyser de i Brasilien och hur ser framtidens mys ut?

70 min
Hur skiljer sig och vad förenar fredagsmyset i Örebro, São Paulo och Bangalore? Många är det som samlas vid Tv:n på fredagskvällarna, men vad blir framtidens lägereldar?

Hur ser det ut för fredagsmysare i Örebro, São Paulo och Bangalore – vad förenar så vitt skilda delar av världen. Är det samma tacos som serveras där som här, är det samma Let’s dance på dumburken? Sveriges Radios Latinamerikakorrespondent Lotten Collin och tidnings Vagabonds redaktör Per J Andersson gör utblickar, medan vår alldeles egna Alfred Wreeby rapporterar direkt från myset i Örebro.

Många är det som samlas vid Tv:n på fredagskvällarna, men kommer det fortsätta? Hur ser tv-tittandet ut bland unga? Ungdomsbarometerns VD Ulrik Simonsson berättar om vad det stora tappet i tv-tittandet bland de som är mellan 15 och 24 år handlar om. Roger Wilson anser att det var Tv4 som förädlade fredagsmyset, vad säger före detta Vd:n Jan Scherman om det? Numera ansvarar han för Aftonbladets TV-utbud och rapporterar från Grill VM.

Vad blir då framtidens lägereldar? Någon som intresserat sig för detta är Parisa Amiri, redaktör på SVT.

Dessutom ska vi få veta hur Expressens Maria Brander och kulturjournalisten Tobias Norström fredagsmyser samt vad de tycker att den gångna veckan har haft att erbjuda i kultur- och nöjesväg.

Vi som jobbade med programmet var Roger Wilson, Anna-Karin Ivarsson, Amanda Rydman, Maja Åström, Alfred Wreeby, Tobias Carlsson och May-Britt Rylander.