Vattendjävlar och vindar som böjer träd i säsongens sista Cirrus

25 min
På söndag sänds sista Cirrus för säsongen. Då handlar det bl a om vattendjävlar och en händelse när det snabbt mörknade, fåglarna tystnade och alla träd och buskar böjde sig år samma håll. Meteorologen som svarar på lyssnarfrågor är på söndag chefen för SMHI i Malmö, Erling Brännström. Sista chansen att ställa frågor om väder till Cirrus i sommar blir på söndag kl 08 - 08.30, när du kan chatta med meteorOlogen och få svar direkt.Många frågor om åska och blixtar
Vi har svarat på många frågor om åska och blixtar i programmet, men om du vill veta ännu mer så finns det mycket information på en speciell sida:

Titta gärna under både  och
så hittar du många svar på frågor om vädret. 
Tack för alla bilder!
Stort tack för alla bilder som vi ha fått in i sommar. T ex bilden längre upp som Ulla Persson i Torsåker tog med en lådkamera när hon bara var 14 år.  Tack också för alla historier!

Från att solen sken blev det plötsligt genommulet, inget fågelkvitter. Jag vände mig om och tittade ut genom fönstret, som vetter åt skogen och bergen, och ser att alla träd och buskar har böjt sig åt ett håll.

Hela den historien och andra läser du här

TACK FÖR I SOMMAR.    Vi HÖRS IGEN NÄSTA ÅR !

Programledare: Josefin Modig
Producent: Janne Wieslander