Say Lou Lou live på KB i Malmö

Här finns inget ljud
Det var två peppade tvillingsystrar som äntrade scenen på KB den här kylslagna marskvällen. Och Miranda och Elektra Kilbey bjöd på ljuvaste stämsång och en cool cover av en viss fransk duo.

På livespelningen i Malmö sa de att de blev lika glada varje gång någon kom till deras konserter, men med tanke på framgångssagan Say Lou Lou, så borde tvillingsystrarna Miranda och Elektra Kilbey egentligen inte vara så förvånade över publiktillströmningen.

De är döttrar till den australiensiske The Church-sångaren Steve Kilbey och Karin Jansson från svenska punkbandet Pink Champagne. De är uppvuxna i Australien och i Sverige och slog igenom 2012 med låten Maybe Me på skivbolaget Kitsuné Music. Deras musik som har kallats "drömpop" skrivs ihop med Janne Kask, sångare i det på 90-talet hajpade, Lundabaserade powerpopbandet Brainpool. 2014 kom de med på BBC:s stora lista på nya musiklöften omröstning och tidigare i år släppte de sin debutplatta Lucid Dreaming.

Med start i september så drar Say Lou Lou ut på en lång USA- och Kanada-turné.

Låtlista: Everything We Touch, Glitter, Games for girls, Hard For A Man, Angels (above me), Beloved, Peppermint, Instant Crush, Julian, Nothing But A Heartbeat, Skylights, Better In The Dark

Producent: Johanna Olofsson

Musikmix: Bertil Karlsson och Mats Landberg

Inspelat på Kulturbolaget i Malmö 21 mars 2015.