När gjorde du en god gärning senast?

23 min
Kvällens program handlar om goda gärningar - stora som små. I Karlavagnen tisdag är du välkommen att prata med Christian Olsson i Göteborg. Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se!Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

I kväll gör flera av landets främsta artister dagens goda gärning när det ställer upp gratis och bjuder på sin musik i Globen där biljettintäkterna går till UNHCR:s arbete för de som befinner sig på flykt idag. Å  Karlavagnen pratar vidare om goda gärningar. När gjorde du senast en god gärning eller när gjorde någon en god gärning mot dig, var det när du körde ifrån bensinstationen med plånboken på taket?

Det finns ju inget mått på hur stor eller liten insats som krävs för att det skall kallas en god gärning utan det är ju mottagarens reaktion som avgör det. Så oavsett om du hjälp en småbarnsmamma ombord på bussen eller är en av alla de som stått på en tågstation och välkomnat flyktingar med vatten och frukt så ring och dela med dig av din berättelse.

Ring till Christian Olsson i kväll på 099-110 90 (telefonslussen öppnar 21.00) eller mejla till karlavagnen@sverigesradio.se!
Mejla
redan i förväg och skicka med ditt telefonnummer om du vill vara med i kvällens program!

Kommentarer här på hemsidan ska vara kopplade till artikeln. Inlägg som inte håller sig till ämnet riskerar att tas bort. Allmänna synpunkter eller frågor hänvisar vi till Lyssnarservice. Kommentarerna bör utmärkas av respekt för andra och hålla en god ton.
Läs också Sveriges Radios regler gällande kommentering.

Musik som spelats i avsnittet

 • 23.36
  Diana Ross & The Supremes - You Keep Me Hangin On
  Album: Best Of Diana Ross & The Supremes (1)
  Bolag: Motown
 • 23.45
  Mac & Katie Kissoon - I've Found My Freedom
  Bolag: C5
 • 23.54
  Kevin Walker - Belong
  Album: Belong
  Kompositör: Jakke Erixson, Karl-Ola Kjellholm, Elias Näslin, Alessandra Günthardt, Anton Eklund, Rasmus Palmgren
  Bolag: Universal Music