Bostadsminister Mehmet Kaplan, och Olafur Eliassons konst för barn

41 min
Vad säger bostadsminister Mehmet Kaplan om bostadssituationen? Louise Epstein har vart på Moderna Museet och funderar nu över Olafur Eliassons konst. Och kan Louise Epstein och Thomas Nordegren göra succé via livestream på sig själva?

Under hösten har vi ju pratat en hel del om bostadspolitik i programmet. Idag kommer bostadsminister Mehmet Kaplan till studion. Hur reagerar han på SCBs senaste prognos där befolkningen väntas öka rejält under de närmaste åren? Och varför är det svårare att bygga snabbt och billigt än att utforska planeten mars?

Just nu visas superstjärnan Olafur Eliassons konst på Moderna Museet i Stockholm. Louise tycker att utställningen är en upplevelsepark för sinnena. Hur visar man den för barn när en del verk är möjliga att ta på och andra vassa och förbjudna? Maria Taube, intendent Moderna Museet och Adam Wallenberg, museipedagog kommer till studion.

Och så undrar Louise om hon och Thomas kan göra succé på internet bara genom att filma sig själva när de ser på nästa säsong av På spåret där de är med?

Programledare: Louise Epstein

Bisittare: Thomas Nordegren

Producent Ulrika Lindqvist