Vem kan du prata med?

52 min
I kvällens Karlavagnen samlar vi ihop oss efter en dramatisk vecka i världen och i Sverige. Vem pratar du med när du känner oro? Eller har din vecka kanske tvärtom haft glädjeämnen? Vad är det och vem delar du det med i så fall? Ring Ehsan Noroozi i Halmstad och berätta! Ring 099-110 90 i kväll eller mejla karlavagnen@sverigesradio.se! Du kan också kommentera här på hemsidan eller på vår Facebooksida.

När barnen ser på Lilla Aktuellt uppmanas de att prata med en vuxen för att bearbeta hemskheter. Men för oss som är de där vuxna – vilka kan vi prata med? Vem pratar du med när du känner dig orolig?

Har du kanske ändrat planer efter Säpos presskonferens? På vilket sätt? Eller har du blivit rädd för sådant som tidigare inte skrämt dig alls?

Det är viktigt att gå vidare och låta livet ha sin gång. Men hur gör vi det? I kväll vill vi höra om dina funderingar kring senaste veckan händelser Ehsan Noroozi är med dig i kvällens något kortare Karlavagnen.

Vi sänder mellan 21:40 och 23:00. Numret är som vanligt 099-110 90 och slussen öppnar 21:00 men du kan nå oss via mejl till karlavagnen@sverigesradio.se. Glöm inte att bifoga ditt nummer om du vill vara med I kvällens program. Du kan även kommentera och kontakta oss via vår Facebook-sida och på Twitter, gärna med #karlavagnen. Vi finns även på Instagram.

Musik som spelats i avsnittet

 • 21.41
  George Harrison - Got My Mind Set On You
  Album: Cloud Nine
  Kompositör: Rudy Clark
  Bolag: Dark Horse
 • 21.56
  Tommy (1) Nilsson - En Dag
  Album: Rätt Låt Vann
  Kompositör: Ola Håkansson, Tim Norell
  Bolag: Ariola
 • 22.14
  Rob 'N' Raz, Rigo - My Girl
  Album: My Girl
  Kompositör: Rob 'N' Raz, Rigo
  Bolag: Warner Bros
 • 22.27
  Shawn Mendes - Stitches
  Album: Stitches
  Kompositör: Theodore Geiger, Daniel Kyriakides, D Parker
  Bolag: Universal Music
 • 22.30
  Brenda Russell - Piano In The Dark
  Bolag: A & M
 • 22.40
  Brenda Russell - Piano In The Dark
  Album: Get Here
  Kompositör: Brenda Russell, Scott Cutler, Jeff Hull
  Bolag: A & M
 • 22.54
  The Clash - Should I Stay Or Should I Go
  Album: The Original
  Kompositör: The Clash
  Bolag: Eva