Njutafton med Nordegren & Epstein

42 min
Sugen på djupgående analys av jultraditionens utveckling? Då får du vända dig någon annanstans. Denna julafton passar Thomas Nordegren och Louise Epstein i stället på att diskutera njutning.

Julen kan vara många olika saker. Thomas Nordegren och Louise Epstein känner ett behov av kravlös avslappning och tänker därför ägna det här programmet åt att suga åt sig tips på musik, tv-serier och spa-knep. 

Tara Moshizi, frilansjournalist, kommer hit och ger oss fem aktuella tv-serier som på riktigt är värda ett maraton i tv-soffan. Vi undrar också vilken som är den ultimata musiken om man vill drömma sig bort utan att utmana hjärnan alltför mycket?

En superpanel bestående av musikredaktörerna Sam Jakobsson från P2, Linda Nordeman från P3 och Kerstin Behrendtz från P4 guidar oss i detta. Dessutom kommer spaexperten Heidi Rovén som med besök på närmare 250 olika spaanläggningar grundligt har undersökt vad som krävs för en njutningsfull upplevelse.

Hon ska bland annat reda ut om hemmaspa:t är en veckotidningsbluff eller om det är praktiskt möjligt att få till ett sådant. 

Programledare: Thomas Nordegren
Bisittare: Louise Epstein 
Producent: Estrid Bengtsdotter