Porr på nätet

33 min
Porr har under många år varit det som flest tagit del av på Internet. Men förra året gick de sociala nätverken om porrsajterna i popularitet på webben i Storbritannien. Innebär detta en minskning av porr eller är det så att porren frodas inom sociala medier, som Twitter, bloggar och på Youtube? Har sociala medier förändrat porren och vad betyder det i så fall för porrindustrin?

Är vår syn på pornografi på väg att förändras, eller är förändringen snarare att vi själva tar makten över porren och att sociala medier har gjort det möjligt?

Gäster i studion:
Calle Rehbinder, sexpedagog och bloggare som tycker att sociala medier är bra för samhället, individen och kärleken. Driver den erotiska sajten  och .

Madeleine Gauffin, psykolog, psykoterapeut och Svenska Dagbladets nätpsykolog. Tycker inte att nätet innebär mer valfrihet vad gäller porr - skillnaden i utbudet är marginell - porren visar samma saker som alltid.

Hanna Jörgensen, personlig assistent som tycker att det är bra att vara öppen och prata om sex och relationer. Driver sexbloggen .

Du kan också se programmet i .