SHL-sportcheferna om transferfönstret som stänger, Sportbladets Hans Abrahamsson om klubbarnas lögner & Anders Forsberg om NHL-scoutlivet

57 min
Sportcheferna i Djurgården, Leksand och Örebro om att värva eller inte värva innan transferfönstret slår igen. Aftonbladets hockeyreporter Hans Abrahamsson gästar oss och pratar om ”deadline day.”

4,31 minuter in i programmet:
Aftonbladets hockeyreporter Hans Abrahamsson, Radiosportens hockeyexpert Kristofer Ottosson och Radiosportens hockeyreporter Magnus Wahlman pratar om värvningsstrategi. Vi hör även SHL-sportcheferna Joakim Eriksson (Djurgården), Mikael Karlberg (Leksand) och Niklas Johansson (Örebro) om hur de resonerat veckorna före transferfönstrets stängning. 

23,45 minuter in i programmet:
Aftonbladets Hans Abrahamsson om arbetet med att få loss nyheter om spelarövergångar, lögnerna från klubbar och spelaragenter som försvårar arbetet och känslan när han får loss en avslöjande nyhet om en värvning. 

37,51 minuter in i programmet: 
NHL-scouten Anders Forsberg, Europachef för Buffalo Sabres i samspråk med Radiosportens Christer Jonasson om scoutlivet, svårigheten i att förutse framtiden och vikten av draften i NHL. 

48,52 minuter in i programmet: 
Expert Kristofer Ottosson och reporter Magnus Wahlman om ungdomsishockeyn i Sverige, där en attitydförändring krävs – menar Ottosson – för att behålla så många ishockeyspelande ungdomar så länge som möjligt.