Daniel Redgert: Vad ska göra mig glad?

37 min
Att vara i Stockholmsbubblan har varit Daniel Redgerts mål sen tonåren. Nu lever han i sin egen dröm. Eller?

– Jag sitter i min egen dröm om vad livet ska vara, men nu då? Vem är jag utan min karriär och prestation? säger Daniel Redgert i Psyket.

På några år har Daniel gjort en karriär inom PR och samtidigt jobbat på sitt eget varumärke. I dag har han uppnått många av sina egna uppsatta mål. Men samtidigt har han en känsla av likgiltighet inför det.

– Jag känner mig ganska tillfreds med saker, vilket jag aldrig tidigare har gjort och det gör mig obekväm.

Revansch och upprättelse är viktiga drivkrafter för Daniel. Som tonåring kände han sig inte accepterad, varken för sin personlighet eller läggning, och det fick honom att vilja ta sig någon annanstans.

– Men nu har jag börjat fundera på vad det är jag egentligen flyr ifrån? Kanske handlar det om komma ut-grejen och om att bli respekterad av alla människor trots att det är en sak som folk hatar på. Det är nog det jag har sprungit ifrån och som jag i dag vill ha upprättelse för.

Daniel Redgert är 26 år, driver sin egen podd Tankar med... I höst är han aktuell som sidekick i tv-programmet Idol Extra, och har nyligen släppt sin självbiografi Vem fan är han?? Tills nyligen var han PR-chef på Perfect Day Media.