Hur gör man för att sluta på jobbet och om HÅR vi minns!

42 min
Musikalen Hair har nypremiär på lördag och Thomas Nordegren blir nostalgisk och bjuder på tonårsminnen från hur han upplevde Hår 1968. Och så ska det handla om att sluta på jobbet, och livet efter rampljuset. Stina Dabrowski och Kodjo Akolor ger råd. Dessutom: Finsk cha cha cha med Käärijä och älgskrämmor.

Bengt Magnusson, Stina Darbrowski och Kodjo Akolor ger tips till Thomas Nordegren om livet som väntar

I dag är det sista ordinarie programmet som Thomas Nordegren programleder. Hur är det att sluta som programledare? Vi frågar några som verkligen vet: Bengt Magnusson, som slutar på TV4, Stina Darbrowski, som gick i pension vid 65 års ålder, och Kodjo Akolor, 41, som just slutat på Morgonpasset i P3 för att satsa på skådespeleriet. Vilka råd har de att ge till Thomas? Och hur vet man att det är dags?

Musikalen Hår 1968 och nyuppsättningen av Hair på Göta Lejon möts

En ny uppsättning av hippiemusikalen Hair har premiär på lördag och Viktor Norén, som spelar en av huvudrollerna, kommer till studion. Vi har också bjudit in Anna Bella Munter, som var med 1968, när musikalen hade europapremiär i Stockholm. Hon har lovat sjunga Frank Mills, Thomas favoritballad ur musikalen. Och så kommer jazzsångerskan Tessan Milveden, som också medverkat i nostalgiföreställningen om Hår.

Kommer vinnaren i Eurovision från Finland och UMK 2023?

I Finland skrämmer man älgar med skräckhistorier från finska vinterkriget. Men Thomas tror att en av låtarna i musiktävlingen UMK som är Finlands uttagning till Eurovision skulle funka minst lika bra. Louise Epstein däremot anar potential och tror att låten "Cha Cha Cha" med Käärijä skulle kunna ha en god chans i Eurovision 2023.

Programledare: Thomas Nordegren
Bisittare: Louise Epstein
Producent: Ronnie Ritterland

Musik som spelats i avsnittet

 • 15.13
  Bruno Wintzell, Bill Öhrström, Stammen - Hår
  Album: Hår
  Bolag: UMG - Universal Music AB
 • 15.14
  Bruno Wintzell, Judith Gendel, Stammen - Aquarius
  Album: Hår
  Bolag: UMG - Universal Music AB
 • 15.28
  Käärijä - Cha Cha Cha
  Album: Cha Cha Cha
  Bolag: Monsp Records
 • 15.51
  Lukas Netzl - Think Electronica (Original)
  Album: Think Electronica