Hemligheter, skratt och sång under kaféparasollet

37 min
P4 Dans har haft en världspremiär: Två kaféshower med gäster och livemusik inför en entusiastisk publik i Malung. Nu får även du som lyssnar på radio hänga med i allsången och skratten!

Dagen efter Guldklaven i Malung gästades P4 Dans av Blenders hyllade sångerska Maria Persson. Hon berättade bland annat om varför hon blev så berörd under galans prisutdelning där Blender var nominerade men i år blev utan ett pris. Och bjöd på en sång tillägnad publiken men också hennes bästa väninna som gift sig, utan att Maria kunnat närvara eftersom hon var på turné.

Bredvid Maria under parasollet tog Danne Stråhed plats och i samtal med P4 Dans-producenten Lena Callne och krönikören Lena Callne avslöjade han varför han numer inte klarar av att skriva kärlekstexter. Och så var det ju det här med flirtens betydelse för artisteriet!

Under P4 Dans andra kaféshow var det Tony Ljungström, från såväl filmens som verklighetens Black Jack som summerade hur många gånger han sjungit Inget stoppar oss nu - och till publikens förtjusning utökade antalet genom att bjuda på låten från sin enkla scen på terassen. En som inte var sen att haka på var en av våra yngre profiler i branschen, som bara var 8 år när filmen Black Jack hade premiär: Donne Laitila från Donnez. Med sitt dragspel skapade han glittrande sommarstämning för kafépubliken - och för sig som tar del av vårt 37 minuter långa specialprogram med godbitar från våra två shower. Välkommen in i gemenskapen under parasollet!

Musik som spelats i avsnittet

 • 21.07
  Maria Persson - Utan dina andetag
  Kompositör: Joakim Berg
 • 21.14
  Danne Stråhed - Här är den sköna sommaren
  Kompositör: Evert Taube
 • 21.22
  Danne Stråhed - Det ordnar sig
  Kompositör: Danne Stråhed
 • 21.29
  Tony Ljungström - Inget stoppar oss nu
  Kompositör: Lasse Holm
 • 21.37
  Donald Laitila - Snabbköpskassörskan
  Kompositör: Jonas Morberg, pseud för Tomas Ledin