Hur fixar du ditt ansiktsglow?

40 min
Hudvård är hetare än någonsin. Vad är det som avgör om huden ser pigg och spänstig ut? Och vad händer med kroppen efter en eventuell organdonation?

Vad händer efter organdonationen?

Vi har vid upprepade tillfällen tagit upp ämnet organdonation. Idag reder vi ut vad som händer med kroppen efter en eventuell donation. Och hur fungerar det med begravningen? Gäst: Peter Desatnik, överläkare och pensionerad donationsansvarig i Södra sjukvårdsregionen.

Hudvård och glow

På senare år har intresset för hudvård ökat i Sverige. Ordet hudvårdsrutin kan betyda allt från lite vattenblask till en process i tio steg som innefattar allt från rengöring till exfoliering och toner! Vad är hetast just nu och vad är det som avgör om huden ser pigg och spänstig ut? Gäster: Aysha Jones, skönhetsbloggare och makeup-artist, och Margareta Frohm Nilsson, överläkare vid Karolinska universitetssjukhuset och verksamhetsansvarig för Hudläkargruppen. 

Frivillig enkelhet - bra för landsbygden?

I måndags pratade vi om att frivilligt bestämma sig för att arbeta mindre. Idag pratar vi med forskaren som tror att ett ökat intresse för frivillig enkelhet kan ge landsbygden ett uppsving. Men vad krävs det för att människor verkligen ska stanna där? Gäst: Charlotta Hedberg, universitetslektor vid institutionen för geografi och ekonomisk historia, Umeå universitet.

Programledare: Louise Epstein

Bisittare: Thomas Nordegren

Producent: Ulrika Lindqvist

Musik som spelats i avsnittet

  • 15.04
    Jacques Brel - Au printemps
    Album: Premiers succès
    Bolag: Red Bus Classics