Melodikrysset 36 – ett musikaliskt korsord med Annika Jankell

6:14 min
Skepp ohoj kära krysskamrater, nu ska vi ha skoj! Annika Jankell är redo vid rodret och tar med oss och Melodikrysset ut på nya äventyr. Denna gång ska det stå vecka 36 på kryssplanen och det blir en härlig blandning musik och givetvis massor av kluriga kryssfrågor. Lycka till nu!

I familjeprogrammet Melodikrysset gäller det att vara musikdetektiv!

I Melodikrysset ställs olika frågor kring musik och artister. Fyll i kryssplanen för att vinna äran och de fina priserna som presenteras i programmet. Varje vecka står ett fluffigt badlakan och nio svartvitrutiga brickor med melodikryssmotiv på spel.

Var med och tävla om Melodikryssets priser

För att din lösning ska räknas måste du skicka in krysset antingen via Melodikryssets app, per post eller här på vår sajt enligt anvisningar. Senast onsdag vill vi ha ditt svar för att du ska komma med i dragningen.

Du har lika stor chans att vinna oavsett hur du skickar in din krysslösning. Vill du läsa mer om hur det går till kan du klicka dig vidare via länkarna här nedanför.

Skicka in din lösning med post till Melodikrysset

OBS! Du kan INTE mejla in ditt svar vare sig med länkar eller bilder. Då är du tyvärr inte med i dragningen.

Melodikrysset 
Sveriges Radio P4 
109 12 Stockholm

melodikrysset@sverigesradio.se

Programledare för Melodikrysset är Annika Jankell och Anna Charlotta Gunnarson som turas om och leder programmet varannan vecka.

Melodikrysset 36 – programmet görs av:

Programledare och krysskonstruktör: Annika Jankell

Tekniker: Susanne Martinsson

Teknisk producent: Ronnie Ritterland