Melodikrysset vecka 16 – med Anders Eldeman

57 min
I familjeprogrammet Melodikrysset gäller det att vara musikdetektiv! I Melodikrysset ställs olika frågor kring musik och artister. Fyll i kryssplanen för att vinna äran och de fina priserna som presenteras i programmet. Programledare: Anders Eldeman.

I veckans Melodikryss har det blivit en olycklig sammanblandning med ett kryss från förra året. Oavsiktligt måste vi ha skrivit ut en dubblett på en kryssruta och när det var dags att lämna in ett nytt kryss visste inte Anders att den tidigare var använd. Anders gjorde krysset som vanligt med det manus och de musikillustrationer han tyckte var bäst. Cirka 80% blev då likadant från förra gången som det krysset användes. Vi ber om ursäkt för det inträffande men med långt över 1000 kryssrutor under en 25-årsperiod kan misstag ske. /Daniel programchef

Var med och tävla om Melodikryssets priser

För att din lösning ska räknas måste du skicka in krysset antingen via Melodikryssets app, per post eller via formuläret här på vår sajt enligt anvisningar. Senast onsdag vill vi ha ditt svar för att du ska komma med i dragningen.

Du har lika stor chans att vinna oavsett hur du skickar in din krysslösning. Vill du läsa mer om hur det går till kan du klicka dig vidare via länkarna här nedanför.

OBS! Du kan INTE mejla in ditt svar vare sig med länkar eller bilder. Då är du tyvärr inte med i dragningen.

KONTAKTA MELODIKRYSSET

Melodikrysset 
Sveriges Radio P4 
109 12 Stockholm

melodikrysset@sverigesradio.se