Miss Li: Texterna är min terapi (extrapodd)

15 min
Miss Li är en av de mest framgångsrika artisterna på Svensktoppen med tretton sololåtar och två soloettor. Det blir ett riktigt psykologsamtal när Carolina träffar Miss Li och de tillsammans analyserar Miss Li´s nya album. Lyssna på hela intervjun i Svensktoppens podd.

Miss Li fortsätter sin personliga resa inåt

Texterna är ännu mer i fokus på nya albumet ”Underbart i all misär” och Miss Li fortsätter sin personliga resa inåt. Miss Li avslöjar bland annat att hon fortfarande har svårt att ta till sig av beröm, känner av social fobi när hon går ut och hur det faktiskt hjälper att skriva av sig även om svåra ämnen. Vi får också veta vilka som är hennes viktigaste stöd i livet; maken Sonny Gustafsson och hunden affenpinschern Kenta.

Miss Li och framgångarna på Svensktoppen

Miss Li är en av de mest framgångsrika artisterna på Svensktoppen. Hon har haft tretton sololåtar och två soloettor (”Lev Nu Dö Sen” och ”Komplicerad”). Tillsammans med Lars Winnerbäck gjorde hon Svensktoppsettan ”Om Du Lämnade Mig Nu”, som är den näst mest framgångsrika låten någonsin med 239 veckor på listan. 2020 blev hon Årets Artist på Svensktoppen och tillsammans med maken Sonny Gustafsson Årets Låtskrivare.


 Det här är en bonuspodd för Svensktoppen Sveriges Radio.