2 av 2. Vuxna människor av Marie Aubert

Här finns inget ljud
Ida planerar att frysa in sina ägg i väntan på den rätte, först väntar familjesemester på den norska sydkusten. En saltindränkt idyll. Till en början i alla fall.

En ljudbok i uppläsning av Josefin Neldén

Arkitekten Ida har precis fyllt 40 år men livet har inte blivit som hon tänkt sig. Därför har hon besökt en fertilitetsklinik i Sverige för att investera i ett "äggkonto". Därefter reser hon vidare till familjens sommarstuga för att spendera några dagar med sin syster Marthe, Marthes pojkvän Kristoffer och hans dotter Olea. Systrarnas mamma fyller 65 år och det ska firas.

En saltindränkt idyll. Till en början i alla fall. För det blir ju inte alltid som man tänkt sig.

Marie Aubert debuterade 2016 med novellsamlingen "Får jag följa med dig hem?". Hennes andra skönlitterära bok "Vuxna människor" fick stor uppmärksamhet när den gavs ut i Norge 2019. Förutom författare är Marie Aubert också utbildad journalist och jobbar med kommunikation på ett bokförlag. 

Josefin Neldén är skådespelare inom film, tv och teater. Tv-publiken har bland annat kunnat se henne som Maggan i SVT:s ”Vår tid är nu”,  på vita dukten i ”Psykos i Stockholm" och på scen på Backa Teater i Göteborg.

Tillgänglig till 28 november 2021

Avsnitt 6 i FM 25 oktober, 00:00
Avsnitt 7 i FM 26 oktober, 23:20
Avsnitt 8 i FM 27 oktober, 45:56
Avsnitt 9 i FM 28 oktober, 01:08:35
Avsnitt 10 i FM 29 oktober, 01:30:49

Översättning: Cilla Naumann

Producent: Mina Benaissa

Ljudtekniker: Janne Leandersson, Rolf Hilton, Henrik Henriksson, Bengt Pettersson

Förlag: Wahlström & Widstrand