• Sollentuna Musikklasser. Foto: Stina Gullander. SÖN 4 OKTOBER KL 15.00
  Allt börjar med barnen

  En körkonsert där framtidens eventuella Radiokorister möter dagens. Elever från Sollentuna Musikklasser och Radiokören sjunger J Sandströms "Across the Bridge of Hope", "Gavotte" av Öhrwall/Bach och Mäntyjärvis "Pseudojojk". Berättare är Jenny Olsson-Akre, Tove Nilsson och Johan Pejler.

  KÖP BILJETT (90 KR BARN & 140 KR VUXNA)

 • Abonnemang 2015/2016
  Det lönar sig!

  Abonnemangen för säsongen 2015-2016 pågår för fullt och i år har vi fyllt på med ännu bättre förmåner. Så förutom att uppleva gåshudsframkallande musik, passa också på att ta del av alla fördelar med att ha ett abonnemang hos oss!

  Se programmet och köp abonnemang!

 • Mamma Mu och Kråkan. Illustration: Sven Nordqvist. 25 OKTOBER KL 14.00 & 16.00
  Mamma Mu och Kråkans visor

  Sing along med Mamma Mu och Kråkan med Anders Ågren, Malou Meilink, Anders Wihk, Backa Hans Eriksson och Sollentuna Musikklasser.

  KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Franz Berwald. Foto och illustration: Ulrica Stjernqvist/SR. Sveriges Radio 90 ÅR
  Berwaldbonus

  Sveriges Radio firar 90 år och det uppmärksammar vi med att efter sex av säsongens onsdagskonserter bjuda på kammarmusikalisk bonus med musik av Franz Berwald, framförd av musiker ur Sveriges Radios Symfoniorkester och Radiokören.

  Onsdagar i Berwaldhallen

 • Daniel Harding. Foto: Magnus Laupa. Facebook, Twitter och Instagram
  Vi finns på sociala medier

  Följ oss, dela från oss, dela med oss, kommentera oss och gilla oss på sociala medier. Vi finns på FacebookTwitter och Instagram - Berwaldhallen var namnet!

 • Helena Wessman

  Konserthuschef Helena Wessman fattar varje vecka pennan för att skriva sin blogg. Helena Wessman bloggar om verksamheten och ensemblerna och reflekterar över musikens betydelse för individ och samhälle.