Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/
Kom iväg på konsert!

Östersjöfestivalen står för dörren - men det finns ett liv också efter festivalen! Passa på och köp ett gåshudsabonnemang. Vi erbjuder ett stort, varierat utbud av abonnemangsserier - kortare konserter på onsdagar direkt efter jobbet likväl som matinékonserter på lördagar. Så ta chansen och kom iväg på konsert!

Abonnemang 2016/2017

 • Berwaldhallen. Foto: Ulrica Stjernqvist/Sveriges Radio. 1 JUNI - 15 AUGUSTI 2016
  Vi bygger om!

  Under sommaren 2016 renoveras biljettkontoret och entrén i Berwaldhallen. Biljettkontoret har därför stängt från och med den 1 juni och beräknas öppna igen den 15 augusti. Besök Kulturdirekt i Kulturhuset för att köpa biljetter och abonnemang.

  Kontakta biljettkontoret

 • Peter och Vargen, Östersjöfestivalen 2016. Grafik: ROI. ÖSTERSJÖFESTIVALEN: 31/8 KL 17.00, BERWALDHALLEN
  Peter och Vargen

  Ett unikt tillfälle att höra den klassiska musiksagan "Peter och vargen" av Sergej Prokofjev med Mariinskijteaterns orkester, dirigent Valery Gergiev och den svenske skådespelaren Leif Andrée som berättare.

  KÖP BILJETT (100 KR BARN T OM 12 ÅR & 200 KR VUXNA)

 • Daniel Harding. Foto: Julian Hargreaves.
  Konsertkalendern 2016/2017

  Lägg den 18 augusti på minnet för då släpper vi biljetterna till höstens konserter! Så titta redan nu i vår konsertkalender och se vilka konserter du vill gå på under den kommande konsertsäsongen. Biljetterna till vårens konserter släpps i december.

  Konsertkalendern 2016/2017

 • Daniel Harding. Foto: Julian Hargreaves. TOR 8/9 KL 19.00 & LÖR 10/9 KL 15.00
  Säsongsstart med Harding!

  Sommaren är här och semestern står för dörren. Därför vill vi redan nu tipsa om säsongsstarten av höstens konsertsäsong -  med Mahlers "Symfoni nr 9" och firandet av att Daniel Harding varit Sveriges Radios Symfoniorkesters chefsdirigent i tio år! Berlinfilharmonikernas förstehornist Stefan Dohr gästar också säsongsstarten och ger Rihms "Hornkonsert", som spelas för första gången i Sverige.

  KÖP BILJETT (115-415 KR)

 • Emil Wegberg. Foto: Kristina Högberg/Sveriges Radio. 2016/2017
  Vi tipsar!

  Låt våra egna musiker, korister och presentatörer tipsa dig om sina favoritkonserter under nästa konsertsäsong, och få inspiration till vilken abonnemangsserie du skulle vilja köpa. Försäljningen av nästa konsertsäsongs abonnemang pågår för fullt!

  Vi tipsar om abonnemang

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.