Nyheter från P3 DIN GATA

 • Dj Cleva väljer dem bästa låtarna 2018!
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Dj Cleva summerar året som varit och väljer ut artisterna som gjort bäst ifrån sig enligt henne. Här kommer en tillbakablick på dem starkaste låtarna 2018!

 • Léo är aktuell med låten Viktig Så vad tycker du om låten? Det är viktigt att ni lyssnar och röstar! ;)

  vad tycker du? Är låten...

 • Dj RUMINA väljer låtar i p3 dingata
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  När kvällens gästredaktör Dj RUMINA bodde i Ryssland upplevde hon det som att leva i en annan värld, ett parallellt universum. Men inte förrän hon upptäckte den ryska hiphop-kulturen fick RUMINA känslan av att rap kan förena oss allihop!

 • Big T spelar Afrobeats i P3dingata
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Mannen bakom musikformen Afrobeats heter Fela Kuti. En skicklig musiker och kompositör som utan tvekan påverkat kvällens artister. Big T väljer låtarna och bjuder på rytmer från bla Ghana, Frankrike och Nigeria. Låt helgen starta i upptempo och framför allt med dans!

 • Dj Juan Havana lyfter Malmö talangen
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Ikväll hör du både stadens underjord och Malmös elit under samma tak! Sista lördagen för detta året betyder att fokuset ligger på våra egna talanger. God Jul och länge leve hiphopen från Malmö!

 • Affisch för talkshow med P3 Din Gata
  P3 Din Gata talkshow i Sofielund

  Vi åkte till Sofielund, där Leslie är ifrån för att prata om vilka känslor man kan visa som kille och vi bjöd in er lyssnare till samtalet. Är det modigt att visa känslor?

  Hur svårt är det att säga till sin bramski att man älskar honom, utan att driva eller lägga till "min bror"? Kan killar ens visa andra känslor än glädje, ilska, kåthet?

 • Cikada
  Hamza får besök av Cikada

  Cikada kom förbi studion för att berätta om sin musik som han själv beskriver som "happy trap". Han berättar även om vad han tycker om musikscenen idag.

 • DJ Dam1
  Hamza får besök av DJ Dam1
  "Tillit, tro och tålamod är mitt motto"

  Hamza sätter sig med den aktuella DJ:n "Dam1" och pratar om tro, tillit och tålamod.

  Tune in för att höra intervjun med DJ:n som vet hur man ska få folk att röra på sig klubben och som även gästat "Lördagar med Juan Havana" som ni hör på P3 Din Gata mellan 19-21.

 • Linnea Tegnell
  Hamza Hirsi i P3 Din Gata

  Hamza gästas av Linnea Tegnell (@linneatn) som är en fitnesscoach, livsguru och en sann inspirationskälla! 

  Hon berättar om sin resa från att som ung tjej ha blivit våldtagen till att idag vägleda och stötta andra människor som kämpar med att förbättra sig själva. 

  Hör henne berätta om hur hon gick från att missbruka droger och alkohol till att bli den inspirerande och självständiga personen hon är idag.

 • memesofmalmö

  Så vem tror ni är personen bakom instagramkontot 'memesofmalmo'? Hur blev kontot så himla stort och vem är röda damen? Cisalli fick chansen att träffa killen bakom kontot som satte Malmö på internet!