Nyheter från P3 DIN GATA

 • Snövit

  Vad tycker du om Snövits låt Virus? Är den tung eller Bull?
  Lyssna och rösta ;)

  Vad tycker du om Snövits låt Virus?

 • Big T spelar Afrobeats i P3dingata
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Mannen bakom musikformen Afrobeats heter Fela Kuti. En skicklig musiker och kompositör som utan tvekan påverkat kvällens artister. Big T väljer låtarna och bjuder på rytmer från bla Ghana, Frankrike och Nigeria. Låt helgen starta i upptempo och framför allt med dans!

 • Dj Damone väljer låtarna med start klockan 19
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Vi gräver fram hiphop klassikers och dammar av originalen med Dj Damone! Kvällens spellista är fylld med breaks och välkända loopar dem största producenterna har samplat till bla Biggie, Jay Z och Snoop Dogg!

 • Papi Santana

  Papi Santana representerar new wave hip hop. Han gör det väldigt tydligt att det är dem unga som bestämmer vad hip hop är för något. Med ett starkt självförtroende och new wave influerad musik med en spansk touch, så flexar Papi Santana med sina muskler i låten hola.

 • Dj Juan Havana lyfter Malmös främsta rappare!
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Kvällens rappare, producenter och artister har en sak gemensamt, dem har alla sina rötter i Malmö. I två timmar tar vi pulsen på stadens lokala hiphopscen där nykomlingar kan mäta sig med veteranerna och debutanten kan bryta ny mark. Starta helgen med Malmös egna!

 • Boris Jelic

  Boris Jelic har blivit trött på att berätta sin story. Han upplever kränkande beteenden från andra människor, på grund av sin sexualitet, och i låten Problematic så gör han ett tydligt avstånd mellan sig själv och dem som vill ha problem. Lyssna på Problematic

 • !Saura

  Dagens Artist !Saura tar dig tillbaka till barndomen med låten Tamagucci. Du minns kanske Ed Edd & Eddy och Tamagucci leksaken. !Saura skäms inte heller för att skryta och säga att hennes första släpp kommer förtjäna henne en Grammy. Lyssna på Tamagucci med !Saura

 • Cikada
  Hamza får besök av Cikada

  Cikada kom förbi studion för att berätta om sin musik som han själv beskriver som "happy trap". Han berättar även om vad han tycker om musikscenen idag.