Nyheter från P3 DIN GATA

 • Ebrain

  Äntligen! Malmö-rapparen Ebrain är tillbaka med en ny singel:  I'm The One You Created och frågan är - vad tycker du om låten? Är den tung eller bull? Lyssna och rösta!

  Vad tycker du om Ebrains låt I'm The One You Created? Är den...

 • Naffsaid spelar dancehall med start kl 19!
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Det var skolläraren som först introducerade Dj Naffsaid för dancehall musiken. Ikväll spelar han sina jamaicanska favoriter men bjuder även på dancehall från resten av världen! Wat a gwan! / Juan Havana

 • osiris

  Osirus har rappat sedan han var ung och blev inspirerad av Wu Tang Clan's album enter 36 Chambers som barn. Genom livet går han genom olika perioder och är inte rädd för att uttrycka sorg, bitterhet men även kärlek. I den här låten så rappar han om "she" alltså fästmö som han fäller en tår för.

 •  6IX9INE ‎har hittat den danska rapparen Jimilian och gjort en överfet låt...eller? Vad tycker du? Är den tung eller bull? Rösta!!

  Vad tycker du om Jimilian Feat. 6IX9INE senaste låt "Kick"?? Är den...‎

 • Big T spelar brittisk rap i p3 dingata
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Ikväll låter vi soundet från östra London ta över våra radiosignaler när Dj Big T står för mixarna! Grime, garage och afroswing står bland annat på menyn och helgen startar i England bruv! / Dj Juan Havana

 • Moe

  Moe vägrar att bara göra en sorts musik. Han vill experimentera med RnB, Hip Hop, Klubbmusik, kärleks låtar och mycket mer. Men i just waywe så ger han dig ett smak av sitt uppkommande album, golden year!

 • Mats Nileskär

  Mats Nileskär har varit rösten bakom P3 Soul i 40 år. Han har täckt Hip Hop och Soul i alla dessa år och var där när Hip hopen kom till. Över 6000 intervjuer och bland dem finns namn som 2Pac, Jay-z, Eminem, Aretha Franklin, Whitney Houston, Kendrick Lamar, James Brown och många fler. Lyssna när han berättar om dem ohörda historier bakom sina samtal och hur han kanske ligger bakom Kendrick Lamars, To Pimp a Butterfly album.

 • Gram

  Du vet när du tycker om någon, men du är osäker på om hon tycker om dig? Det är precis det Gram rappar om i låten "Cross your mind". Gram är en ung rappare från Lomma som började rappa för 9 år sedan. Idag finslippar han på sitt hantverk och älskar att sätta ner tid på sina texter.

 • Cikada
  Hamza får besök av Cikada

  Cikada kom förbi studion för att berätta om sin musik som han själv beskriver som "happy trap". Han berättar även om vad han tycker om musikscenen idag.