Nyheter från P3 DIN GATA

 • P3 Din Gata pizza delivery
  P3 Din Gata Pizza Delivery för Musikhjälpen 2018
  P3 Din Gata hustlar för musikhjälpen igen!

  Skänk pengar till musikhjälpen och få en pizzaleverans av oss på köpet!

 • Johannes Cakar spelar rap från öst och västkusten
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Tupac och Biggie blev synonymer till 90-talets mest omtalade rap beef. Ingen vill ju ha ett nytt krig men rapparna jämför soundet och pratar fortfarande om vem som är bäst. Kvällens Dj Johannes Cakar har därför packat låtlistan med de nya East och West Coast rappen!

 • Dj K Delly gästar Juan Havana i p3 Dingata
  P3 Din Gata med Juan Havana lördagar kl 19-21
  Hela låtlistan finns här!

  Kajsa Dellgran även känd som K Delly lovar oss R'n'b från framtiden. Låt helgen börja med sköna vibbar, välgjorda mixar och nyaste musiken. P3 dingata kan stolt presentera kvällens gästredaktör Dj K Delly!

 • payam

  Payam har sedan i somras pushat ut ny musik som han tror kommer ta över den svenska hip hop/rnb scenen. Han planerar att droppa ett album till sommaren men medans vi väntar, lyssna på sensuell.

 • Affisch för talkshow med P3 Din Gata
  P3 Din Gata talkshow i Sofielund

  Vi åkte till Sofielund, där Leslie är ifrån för att prata om vilka känslor man kan visa som kille och vi bjöd in er lyssnare till samtalet. Är det modigt att visa känslor?

  Hur svårt är det att säga till sin bramski att man älskar honom, utan att driva eller lägga till "min bror"? Kan killar ens visa andra känslor än glädje, ilska, kåthet?

 • meezy

  Malmöartisten Meezy vill verkligen sprida glädje och kärlek. Han vill visa att även om man går igenom saker som kan leda till misär så är det viktigt att visa kärlek. I låten Ale Ale så vill han ta dig från Paris till Marmaris! Lyssna på Ale Ale

 • Cikada
  Hamza får besök av Cikada

  Cikada kom förbi studion för att berätta om sin musik som han själv beskriver som "happy trap". Han berättar även om vad han tycker om musikscenen idag.

 • DJ Dam1
  Hamza får besök av DJ Dam1
  "Tillit, tro och tålamod är mitt motto"

  Hamza sätter sig med den aktuella DJ:n "Dam1" och pratar om tro, tillit och tålamod.

  Tune in för att höra intervjun med DJ:n som vet hur man ska få folk att röra på sig klubben och som även gästat "Lördagar med Juan Havana" som ni hör på P3 Din Gata mellan 19-21.

 • Linnea Tegnell
  Hamza Hirsi i P3 Din Gata

  Hamza gästas av Linnea Tegnell (@linneatn) som är en fitnesscoach, livsguru och en sann inspirationskälla! 

  Hon berättar om sin resa från att som ung tjej ha blivit våldtagen till att idag vägleda och stötta andra människor som kämpar med att förbättra sig själva. 

  Hör henne berätta om hur hon gick från att missbruka droger och alkohol till att bli den inspirerande och självständiga personen hon är idag.