Nyheter från P3 DIN GATA

 • denki

  Denki har rappat i över 11 år och finslippat sina rader för att ta sig till nästa nivå. För inte längesen så släppte han ut några freestyle verser på sina sociala medier och fick riktigt bra respons, så Denki slängde ihop alla verser på ett beat och kommer med elden! Lyssna på M.E.X.I.C.O

 • Cikada
  Hamza får besök av Cikada

  Cikada kom förbi studion för att berätta om sin musik som han själv beskriver som "happy trap". Han berättar även om vad han tycker om musikscenen idag.

 • Linda Pira, Dani M
  Rösta här...

  Rapparna Linda Pira och Dani M släpper en singel tillsammans!

  "Mera tid". Låten handlar om svårigheten att hitta tid för varandra i en relation! så vad tycker du om låten egentligen? Du avgör om "Mera Tid" platsar på våra sociala medier ;)

  Vad tycker du om "Mera Tid"?

 • WillMan

  WillMan släpper ett album i år, men även en dokumentär om livet som musiker och vad som händer bakom studion!

  "Hela mitt mål med musiken är att nå ut och påverka. Jag skulle inte må bra av att bara ha en massa klicks som inte betyder någonting" Säger WillMan, även om han har fått en stor spridning på sociala medier. Men för honom betyder det mer att bemöta sina fans på riktigt!

  Lyssna på låten "Dysfuktionella" som är en metafor för den där relationen som inte funkade, helt enkelt en dysfunktionell relation. Lyssna och njut!