Bangladesh_Foto_Marcus Dernulf

Världens Barn i P4 Blekinge

  • Världens Barn är en av Radiohjälpens största kampanjer och ett samarbete med 13 biståndsorganisationer, SVT och Sveriges Radio P4. Världens Barn är förutom en insamling,  ett brett informations- och solidaritetsprojekt och en folkrörelse som engagerar stora delar av det ideella Sverige.

  • Under veckan kommer P4 att berätta om barns situation i världen och hur den som vill kan hjälpa till. De 25 P4-kanalerna kommer att göra nedslag i landet där eldsjälar samlar in pengar för barns hälsa, skolgång och trygghet. P4 Extra med Titti Schultz och Lasse Persson bjuder lyssnarna på en ovanlig Sverigeresa.

  • Ring in din gåva på 099-520 13 – samtalet kostar 50 kronor, varav 46,50 kronor går direkt till insamlingen. Swisha in din gåva till Radiohjälpens Swishnummer 9019506, skriv P4 Blekinge i meddelanderutan. Vår digitala bössa hittar du här. SMS, kort och Swish är möjliga betalningsmetoder i bössan.

  • Finalen för Världens barn-insamlingen hålls fredag den 1 oktober i P4 Extra klockan klockan 17.35-18.30, då radioinsamlingen summeras.