Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Recept i Meny: Frukt & bär

  • Friterad banan i botten på skålen, sen på med såsen och så rostade sesamfrön.

    Mole de platano, friterad matbanan med mole

    • Matbananer som i Guatemala

  • Svenska plommon från Österlen.

    Plommonsalsa

    • Plommonpaj med smördeg

  • Svenska plommon från Österlen.

    Plommonpaj med smördeg

    • Ninas plommonmarmelad med stjärnanis

  • Svenska plommon från Österlen.

    Ninas plommonmarmelad med stjärnanis

    • Vart tog de svenska plommonen vägen?

  • Svenska plommon från Österlen.

    Kirstens plommonpaj

    • Vart tog de svenska plommonen vägen?

  • När Alexandre var gästprofessor på Harvard skrev hans fru en kokbok till familjen. Bl a med smoothie-recept.

    Inspiration till grön smoothie – Hallo Green

    • Inspiration till grön smoothie - Mr King

  • Grön smoothie med topping. Cirka 25 olika arter i en tallrik.

    Inspiration till grön smoothie - Mr King

    • Fixar du det här? Minst 10 arter på tallriken?

  • Gårdsbageriet i öre

    Picknicktårta

    • Norrlandsresan - Sara Werners kanelbullar av surdeg

  • Hallonpaj hos Costas

    Hallonrutor med persika, citron & lavendel

    • Norrlandsresan - Knepen för det perfekta kaffet

  • Unika vegetariska pizzor/ bröd Tavelsjö

    Blåbärssallad med mynta & mandel

    • Norrlandsresan - Lämnade London för drömmen i Västerbotten

  • Rabarbermarmelad och getost

    Rabarbermarmelad

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Rabarber toscapaj

    Rabarbertoscapaj i långpanna

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Korvar, rökta revbensspjäll och glaze.

    Krämig grönsaksslaw

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Gourmerestaurang mede lokala råvaror utifrån säsong

    Gurka & lime

    • Norrlandsresan - Strömming, sill och smörgåstårta på Gamla Salteriet

  • Gourmerestaurang mede lokala råvaror utifrån säsong

    Persika & basilika

    • Norrlandsresan - Strömming, sill och smörgåstårta på Gamla Salteriet

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser