Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Recept i Meny: Skaldjur

  • Siumai toppade med fiskrom, serverat med pakchoi smaksatt med ostronsås, sesamolja och soja. Te som dryck.

    Siumai, ångad fläsk- och räkdumpling

    • Cheung fun, ångade risnudelrullar med svamp

  • Gravad pilgrimsmussla. Serveras gärna med grapefruktsalsa.

    Gravad pilgrimsmussla med grapefrukt

    • Julens metoder – grava, rimma och luta

  • Lakritsgratinerade havskräftor med fänkålssallad

    Recept från Elisabeth Johansson
  • Recept: Kall gurk- och avokadosoppa

  • Recept: Linguine alle cozze/ linguine med blåmusslor

  • Recept: Fish curry

  • Recept: Annicas kräftkok

  • Mat för bryggan och smygstart på kräftfesten

    50 min
    • Karin Franssons örtskola: Basilika

  • Recept: Melon- och räksalsa med chili, koriander och mynta

  • Meny har maten för stugan i centrum

    50 min
    • Karins örtskola: dill

  • Ölkokta blåmusslor med aioli

  • Kallentofts krabbpincho med inspiration från San Sebastián

  • Räkröra

  • Bonusrecept: Moule marinière (Musslor i vitt vin)

    1:35 min
  • Havskräftssoppa

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser