Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Recept i Meny: Lammkött

  • NIna Frogneborn, Emma Kolback och Maria Zihammou bjuder på sina bästa kåltips.

    Karljohansgryta

    • The story of kål

  • Yonas lagar klassisk ungkarlsgryta.

    Tanjia (ungkarlsgryta)

    • Inlagda citroner

  • Bergenströms lammspett

  • Marockansk lammsoppa med myntayogurt och pannbröd med koriander

  • Recept: Lammfärsbiffar

  • Recept: Festrätten pilao

  • Recept: Lammnjurar med stekta päron

  • Recept: Fias lamm med aubergine

  • Recept: Lammfärsfrikadeller i tomatsås

  • Recept: Hünkar beğendi (sultanens favorit)

  • Recept: Grillad lammlägg med turkisk paprika och yoghurtsås

  • Recept: Lammytterfilé med potatistortilla och crème på soltorkade tomater och getost

  • Meny har maten för stugan i centrum

    50 min
    • Karins örtskola: dill

  • Torkad lammbog med potatissallad

  • Färsfylld lammsida med jordärtskockskräm och skysås

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser