Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Recept i Meny: Örter och kryddor

  • Ett högt glas fyllt med iste, örter och blommor stå på ett träräcke.
    Meny - Inlandsbanan

    Recept: Iste

    • Meny Inlandsbanan Jokkmokk

  • 1-2-3-lag

  • Za’atar

  • Chili måste man ha med i en kryddmix.

    Gör din egen taco-krydda

  • Lakrits i olika former

    Liten vägledning
  • Lakritste

    Recept från Elisabeth Johansson
  • Spenat med torkad miso, friterad vitlök och pecorino

  • Fannys och Annas vardagssallad med korn, valnötter, mynta och persilja

  • Recept: Ugnsbakade tomater

  • Recept: Skillnadens salt av lökblast

  • Recept: Örtsvängd färskpotatis till grillade grönsaker

  • Recept: Kryddig rispilav

  • Recept: Wok med grönsaker och indisk färskost paneer

  • Karin Franssons örtskola: Persilja

  • Karins örtskola: Rosmarin

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser