Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Recept i Meny: Tillbehör & Småplock

  • Bruschetta med avokado och saffran. Oväntat och gott!

    Bruschetta med avokado och saffran

    • Gunnel odlar saffran i trädgården

  • En snabb bondomelett med det som finns tillgängligt. Här med svamp, purjolök, tomat - och överbliven potatis.

    Bondomelett

    • Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

  • Skånsk potatis, som stuvad potatis med senap.

    Skånsk potatis

    • Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

  • Costas Pliatsikas i sitt kafferosteri

    Costas Freddo Espresso

    • Norrlandsresan - Knepen för det perfekta kaffet

  • Rabarbermarmelad och getost

    Rabarbermarmelad

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Blana från getfarmen i sörmjöle

    Blana

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Picklad rödkål av korvmakarna

    Rödkålssallad

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Korvar, rökta revbensspjäll och glaze.

    Krämig grönsaksslaw

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Citronioli

    Citronaioli

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Potatissallad från korvmakarna

    Krossad potatissallad med sparris & dill

    • Norrlandsresan - Korvmakarnas bästa grilltips - fem recept till sommaren

  • Anki Berg Tunnbrödsakademinen En resa genom Tunnbrödssverige med exempel på hur tunnbröd bakas och äts, från Karesuando i Lappland till Malmö i Skåne.

    Vispat smör

    • Norrlandsresan - Susanne Jonsson gör läskande sommardricka

  • Anki Berg Tunnbrödsakademinen En resa genom Tunnbrödssverige med exempel på hur tunnbröd bakas och äts, från Karesuando i Lappland till Malmö i Skåne.

    Filbryta

    • Norrlandsresan - Susanne Jonsson gör läskande sommardricka

  • Fisk Stina inläggningar, gravning, rökning och goda röror till …Fiskar strömming maj-juni, åter i hamn på förmiddagen

    Stinas Strömmingsceviche

    • Norrlandsresan - Strömming, sill och smörgåstårta på Gamla Salteriet

  • Färsk grillad vitlök med blomstermajonnäs.

    Blomstermajonnäs

    • Mat med blommor och blader

  • Ingredienser till chilisås.

    Syrad chilisås med björnbär

    • Dags att syra en chilisås!

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser