Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Karin Fransson - samlade recept

Genom åren har Menys kock Karin Fransson gett oss massor av härliga recept. Här finns de samlade.

  • Recept: Fläderblomssaft med apelsin, vanilj och basilika

  • Recept: Ölandsjordgubbar med fläderblomsmjölk

  • Recept: Glömmingetårta med ölandsjordgubbar

  • Recept: Örtmarinerad fläskfilé med mozzarella

  • Recept: Västerbottenostkaka med matjessill och gräslök

  • Recept: Matjessill i rödvinslag och mycket lök

  • Recept: Caesarsill

  • Recept: Grön äpple- och pepparrotssill med lite libbsticka

  • Recept: Citronsill med krusbär och honung

  • Recept: Vit chokladpannacotta

  • Recept: Örtgrön potatissallad utan majonnäs

  • Recept: Rödbets- och pepparrotsröra

  • Recept: Marinerade grönsaker

  • Recept: Kall grön potatissoppa

  • Recept: Laxröra

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser