Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/teknisk-support/
Navigera till innehåll

Julkalendern

  • Exotisk fruktsallad efter julmaten

  • Pepparkakshuset som alla gör tillsammans!

  • Praliner med apelsinsmak

  • Prova bohusländsk äggost - en vintervit stjärnformad juldessert

  • Varför inte inleda festen med en kall läskande glöggdrink på lingon?

  • Räddaren i nöden: Supersnabb och god (och nyttigare!) tårta

  • "En av mina absoluta måsten på julbordet"

  • Glöggkokta fikon - en varm och juldoftande dessert

  • Testa italiensk julkaka med massor av nötter, kryddor, honung, kakao...

  • Lutfiskklämma på norskt vis - "Perfekt att göra på lutfisksrester"

  • Apelsinsallad med kanderade mandlar och kryddyoghurt

  • Tomas bästa recept + 4 tips för att lyckas med lussekatterna

  • Varför inte bjuda på kanelchips till glöggen?

  • Ett högst oväntat glöggtilltugg...

  • Steg för steg i bilder: Så gör du egna Mozartkulor

Programbild för Meny

Om Meny

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna.

Torsdag 10.04, repriser fredag 01.32 och tisdag 21.03

E-post

  • meny@sverigesradio.se

Följ via

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Prenumerera

  • Poddradio(xml)
  • RSS(text)
Hjälp med att prenumerera
Har du frågor eller förslag gällande våra digitala tjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios forum för teknisk support där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Besök vårt forum för teknisk support
Till startsidan
Tillbaka till toppen

Copyright Sveriges Radio 2023

Ansvarig utgivare: Nina Glans

Besöksadress (sthlm) för Sveriges Radio AB - Oxenstiernsgatan 20 - 10510 Stockholm - växel: 08-784 50 00

Fler besöksadresser