Reportrar, Programledare och Sändare till P4 Uppland
Ort
Sista ansökningsdag
Uppsala
16 december 2018

P4 Uppland är en nyhetsledande nyhets- och programredaktion i en stark tillväxtregion. 

Nu söker vi Reportrar, Programledare och Sändare för korta och längre vikariat!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Producera inslag
• Medverka i direktsändning
• Publicera på webben och i sociala medier
• Programleda självkört

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Erfarenhet av etermedia är ett krav
• God lokalkännedom är meriterande
• Körkort är ett krav

Som medarbetare på P4 Uppland har du ett journalistiskt driv och är van vid att hantera mycket information och göra det lättbegripligt. Du har egna idéer och tar egna initiativ, men är också lyhörd för andras uppslag och tankar. 

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Inhoppsvikariat. Placeringsort Uppsala.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval utifrån behov. Din ansökan registrerar du senast den 16 december 2018.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Alisa Bosnic, kanalchef SR Uppland, tel. 070-598 22 43. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Marianne Jansson, tel. 016-16 16 71.

Fackliga frågor besvaras av Martin Hult, SJF eller David Hellgren, Unionen. Båda nås via växeln 018-17 40 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se.

Välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista