Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Sveriges Radio söker en Android-utvecklare till en av Sveriges populäraste appar
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
2 juni 2018

 

Vi söker Android-utvecklare som vill ta chansen att jobba med en av Sveriges populäraste appar.

Sveriges Radio Play har miljontals användare och du kommer att vara en viktig del i arbetet med att ta vår app till nästa nivå. Vi vill ligga i framkant, så vi satsar lika mycket på förvaltning som på att utforska nya features som kan förbättra och personalisera våra användares upplevelse.
På Sveriges Radios utvecklingsavdelning arbetar vi i agila team där varje kollega är lika viktig. Våra utvecklingsteam är korsfunktionella och består av utvecklare, analytiker, redaktörer och UX-designers. Vi ser fördelarna med allas våra olikheter och är extra stolta över att vi jobbar på en arbetsplats där vi verkligen har chans att göra skillnad.

Vad du kommer att göra:

 • Jobba med agil mjukvaruutveckling i Scrumteam
 • Utveckla nya funktioner i Sveriges Radio Play
 • Samarbeta med existerande team om kod och releaser
 • Testa tredjepartsalgoritmer och rekommendationsmotorer med SR:s data
 • Arbeta datadrivet med att kontinuerligt förbättra produkten utifrån moderna mätmetoder såsom A/B-tester och användarbeteendeanalys

Vem du är:

 • Du har en fördjupad förståelse för modern Android-utveckling med erfarenhet från Android, Java, Kotlin etc.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med RX Java
 • Du gillar att bygga komplexa, smarta system med hjälp av olika datakällor såsom API:er och web services
 • Du har ett intresse för att lära dig mer om algoritmer och machine learning
 • Du kan jobba både självständigt och i samarbete med andra i teamet
 • Du är nyfiken, driven och ansvarsfull

Vad vi erbjuder dig:
På Sveriges Radios utvecklingsavdelning vill vi att du ska få chansen att utvecklas. Därför anordnar vi kompetensfredagar, designsprintar, lär av varandra i mobbprogrammeringar och deltar i både nationella och internationella hackathons, projekt och samarbeten.

Som en del av vår utvecklingsavdelning arbetar du i Radiohuset i Stockholm. Vi sitter i moderna lokaler och kan bland annat erbjuda en egen friskvårdanläggning med gym.

Vår värdegrund
På Sveriges Radio värnar vi om mångfald och tycker att det är viktigt att vi speglar samhället. Vi värdesätter därför medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsterna är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Stockholm.

Ansökan
Är du redo för en ny, spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående. Vi arbetar med urval och intervjuer löpande.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Frida Nyvinger, Gruppchef Utveckling Intake, 073-773 02 05. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Christian Rosendahl, 070-923 72 40.

Fackliga frågor besvaras av: SJF Émelie Vangen Lindgren, Unionen Karolina Wihed Nystrand, båda nås via Sveriges Radios växel 08-784 50 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".