HR-partner till Ekot i Stockholm
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
21 oktober 2018

Söker du ett utvecklande arbete i en inspirerande verksamhet där du dagligen får möjlighet att göra skillnad? Har du ett brinnande intresse för HR-frågor och vill bli en viktig del av HR-avdelningen hos en av Sveriges roligaste arbetsgivare? Då är detta en roll för dig!

Inom HR-avdelningen på Sveriges Radio finns ett drivet gäng som trivs med att jobba nära verksamheten. Den viktigaste uppgiften är att bidra till en effektivare hantering av HR-frågor, så att Sveriges Radios chefer kan fokusera på sin kärnverksamhet. Ekot är en av Sveriges största och främsta nyhetsredaktioner med 220 medarbetare som är verksamma dygnet runt. Som HR-partner hos Ekot har du din huvudsakliga arbetsplats i Stockholm och du rapporterar till HR-chefen för programenheten.

Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm

Arbetsbeskrivning:
Som HR-partner arbetar du proaktivt inom hela HR-området, både operativt och strategiskt, med fokus på det som gör skillnad för våra medarbetare och våra lyssnare. Detta omfattar till exempel rekrytering, introduktion, arbetsrätt, förhandling, lön och belöning, samt arbetsmiljö och förändringsledning. Du inspirerar, driver, koordinerar och kommunicerar. Du agerar bollplank och coachar chefer att bli sina medarbetares bästa chefer. Du kommer att driva HR-processerna framåt i nära samarbete med Ekots personalredaktör. Som HR-partner ingår du i ledningsgruppen för Område Ekot.

Kvalifikationer:
Du har minst fem års erfarenhet av brett HR-arbete och en akademisk utbildning inom beteendevetenskap eller liknande. Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar efter att uppnå resultat. Du är lyhörd, bra på att bygga relationer och förtroende, samtidigt som du har integritet och mod att utmana och tänka nytt. Du får saker att hända genom din nyfikenhet, ditt driv och ditt lösningsfokus. Du prioriterar det som ger effekt, är en duktig kommunikatör och följer upp att det vi gör ger resultat. Du är innovativ och har ett stort intresse av digitaliseringen och de nya möjligheter och beteenden den skapar. Du talar och skriver svenska flytande och har även goda kunskaper i engelska.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället och vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Sveriges Radio är en värdegrundstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Fackliga frågor besvaras av Unionen, SACO och Journalistförbundet via Sveriges Radios växel, telefon 08-784 50 00.

Sista ansökningsdag
Skicka din ansökan senast den 21 oktober 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför gärna så snart som möjligt här.

För information
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Mer information får du av Lotta Carlsson på telefon 073-075 23 25.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".