Ekot söker sändningskoordinator för vikariat
Ort
Sista ansökningsdag
Stockholm
30 november 2018

Ekot söker sändningskoordinator för vikariat  och kortare inhopp. Som sändningskoordinator arbetar du på ett rullande schema både åt nyheter, samt programmen P1morgon och Studio Ett. Under ledning av producenten koordinerar du arbetet med dagens sändningar, allt från studiobeställningar och bokningar till färdigt körschema. Du gör vissa digitala publiceringar och du har en viktig roll i att samordna direktsändningarna. Du är snabb, noggrann, självständig, stresstålig och har lätt att samarbeta.

Bakgrund och kvalifikationer
• Erfarenhet av radio- eller TV- produktion är meriterande
• Erfarenhet av digital publicering är meriterande
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
• Kunskap och erfarenhet av Sveriges Radios program som ENPS, Digas och Isidor är meriterande.

I rekryteringen kommer vi särskilt söka efter mångfaldskompetens, i bemärkelsen andra språk, perspektiv och nätverk än de som redan finns på redaktionen. Vår strävan att spegla hela Sverige.

Vad erbjuder vi?
Ekot är en av Sveriges ledande nyhetsredaktioner och vi publicerar nyheter dygnet runt, både i FM och digitalt. Det är en kreativ arbetsplats med kunniga och engagerade medarbetare och vårt mål är att vara agendasättande och att producera de bästa och mest angelägna nyheterna för vår publik.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare. Sveriges Radios vd Cilla Benkö blev utsedd till Årets chef 2017. Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning: Kortare inhopp och vikariat under vintern och våren 2019 med visst arbete på obekväm arbetstid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, då vi arbetar med löpande urval, och senast den 30 november 2018. 

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta Karin Lindblom, Digitalchef på Ekot, karin.lindblom@sverigesradio.se

För praktiska frågor kring din ansökan kontakta Jeanette Dellstad Henriksson, Ekots HR-partner jeanette.dellstad-henriksson@sverigesradio.se

Fackliga frågor besvaras av Håkan Widman, SJF, hakan.widman@sr.se
UNIONEN unionen@sverigesradio.se Saco saco@sverigesradio.se

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".