Semestervikarier till P4 och Ekot i Malmö
Ort
Sista ansökningsdag
Malmö
14 januari 2019

Sveriges Radio i Malmö söker reportrar, nyhetsberättare, digitala reportrar och programledare till P4 Malmöhus samt riksreportrar till Eko-redaktionen. Till P4 programmet Kvällspasset i P4, som sänds från Malmö under sommaren fem dagar per vecka, söker vi både producent och webbredaktör/researcher.

P4 Malmöhus är underhållande och aktuell direktsänd radio som ger påtaglig närvaro i nuet. Kanalen är nyhets- och aktualitetsdriven, vilket innebär att de viktigaste lokala, riks- och sportnyheterna samt trafik och serviceinformation presenteras så snabbt som möjligt i FM och på webben. Vi är bemannade från tidig morgon till sen kväll.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
  • Radioerfarenhet, gärna från P4 är meriterande
  • Goda kunskaper i webbjournalistik och sociala medier är meriterande
  • Kunskaper i Sveriges Radios arbetsverktyg är meriterande
  • Arbetsledar- eller producenterfarenhet är ett krav för Kvällspasset
  • Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.  

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat eller programanställning under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Malmö.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2019-01-14

Vill du veta mer? 
För frågor kring tjänsten kontakta kontakta Tobias Wallin, programutvecklingschef P4 Malmöhus, tel 040-666 56 31. För frågor kring din ansökan kontakta Astrid Bergön, HR-partner, tel 040-666 55 93.

Fackliga frågor besvaras av David Åkesson, Unionen, tel 040-666 55 23, Lotta Malmstedt SJF, tel 040-666 55 72 eller SACO som nås via saco@sr.se.     

Varmt välkommen med din ansökan! 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista