Semestervikarier till SR Norrbotten
Ort
Sista ansökningsdag
Luleå
10 februari 2019

Sveriges Radio Norrbotten söker journalister för semestervikariat på lokala kanalens nyhets- och programredaktion. Vi söker också semestervikarier för Ekot och P3 Nyheter.

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Radiovana är meriterande
• Erfarenhet av nyhetsjournalistik eller programarbete är meriterande
• Lokalkännedom om Norrbotten är meriterande
• Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat och programanställningar med varierande längd under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Luleå.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 10 februari 2019.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Patrik Boström, Kanalchef eller Maria Lindgren, Agendachef, båda nås via Sveriges Radios växel tel: 08-784 50 00. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, HR-partner på tel 090-17 17 57. Fackliga frågor besvaras av Carin Sjöblom (SJF) eller Thore Wilhelmsson (Unionen), båda nås via växeln tel: 08-784 50 00. Saco nås via saco@sverigesradio.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista