Semestervikarier till P4 Västernorrland
Ort
Sista ansökningsdag
Sundsvall
10 februari 2019

P4 Västernorrland är kanalen som trots en allt hårdare konkurrens ökar sin publikskara och som satsar på undersökande journalistik med flera angelägna avslöjanden. Kanalen består av ett trivsamt och ambitiöst gäng som drivs av att utveckla utbud och arbetssätt. Här jobbar vi tillsammans för att göra angelägen och agendasättande journalistik för vår stora, entusiastiska och medverkande publik. Nu söker vi dig som vill jobba med oss som reporter eller programledare under sommaren 2019.

Bakgrund och kvalifikationer
• Journalistisk utbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
• Erfarenheter från liverapportering och tidigare radioerfarenhet är meriterande
• B-körkort är ett krav
• Lokalkännedom är en stor fördel
• Erfarenhet av webbpublicering
• Behärska användningen av sociala medier

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat med varierande längd under sommaren 2019. Placeringsorter är Sundsvall samt Örnsköldsvik. Ange i din ansökan till vilken ort du ansöker.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 10 februari 2019.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Per-Erik Karlsson, programutvecklingschef, Matilda Jansson, agendachef eller Susanne Helsing, kanalchef via Sveriges Radios växel tel: 08-784 50 00. För frågor kring din ansökan kontakta Desire Lindström, HR-partner som också nås via ovan växelnummer. Fackliga frågor besvaras av Pether Öhlén (SJF) eller Peter Wallgren (Unionen) som nås via växeln, tel. 08-784 50 00. SACO nås via saco@sr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista