Semestervikarier till P4 Västmanland
Ort
Sista ansökningsdag
Västerås
10 februari 2019

Vill du ha Sveriges roligaste och mest utmanande sommarjobb?

Tillbringa sommaren i Västerås vid Mälarens strand. Vi söker vikarierande programledare och reportrar för nyheter och program till sommaren. Du jobbar i ett expansivt område i Mälardalen som är spännande och intressant i nyhetssammanhang även på sommaren. Vi söker dig som är driven och nyfiken, har egna idéer och en vilja att berätta.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Vi söker programledare, nyhetsreportrar, nyhetspresentatörer och digitala redaktörer som sänder och bevakar Västmanland under sommaren 2019. Live-sändningar och egen agendasättande journalistik är våra främsta uppdrag. Arbete kväll och helg kan förekomma.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav
  • Erfarenhet av SRs företagsövergripande system är meriterande
  • Erfarenhet av web och sociala medier som journalistiska verktyg är meriterande
  • Kännedom om Västmanland är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom etermedia är meriterande
  • Körkort är ett krav

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundstyrd organisation. Värdegrunden beskriver företagets grundläggande värderingar. För oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning
Tjänsten är ett semestervikariat sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Västerås.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Din ansökan registrerar du senast den 10 februari 2019. OBS! Vi ber dig att inte skicka med några ljudfiler med denna ansökan, utan först på begäran.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsterna kontakta Maria Grandin, Programutvecklingschef, Karin Thornberg, Agendachef eller Kent Nilsson, Kanalchef. Samtliga nås via telefonnummer 021-495 25 00. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Marianne Jansson, tel. 016-16 16 71.

Fackliga frågor besvaras av Terje Lund, SJF eller Ralf Andersson, Unionen, båda nås via växeln 021-495 25 00. SACO nås via saco@sverigesradio.se

Välkommen med din ansökan!

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista