P4 Örebro söker semestervikarier
Ort
Sista ansökningsdag
Örebro
10 februari 2019

Under juni, juli och augusti söker vi programledare och reportrar till vår redaktion i Örebro.
Vi söker dig som har känsla för nyheter, brinner för lokal journalistik, är självgående och ser webb och sociala medier som ett självklart komplement till traditionell nyhetsförmedling. Vi ser gärna att Du som söker har erfarenhet av att arbeta på en redaktion med högt tempo och stort ansvarstagande.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistisk grundutbildning eller motsvarande är ett krav.
  • God lokalkännedom och kontaktnät i Örebro län är meriterande
  • Körkort är ett krav.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser därför mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv.

Vad erbjuder vi? Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Vi erbjuder dig en kreativ och ambitiös arbetsplats mitt i snabbt växande Örebro, på gångavstånd från järnvägsstationen, sommarcaféerna och Slottet.

Om Sveriges Radio  Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.  

Vår värdegrund Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Anställning  Tjänsterna är vikariat eller programanställningar på heltid under sommaren 2019. Placeringsort är Örebro.

Ansökan Är du redo för en spännande utmaning så sök! Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter. I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. Skicka in din ansökan senast 2019-02-10.

Vill du veta mer?  Ring kanalchef Helena Sträng 019 - 19 20 40 . För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, HR-partner tel 023 - 77 77 24.

Fackliga frågor besvaras av May-Britt Rylander Unionen 019 - 19 20 64, Johanna Lindblad Ahl SJF 0480 - 45 80 14 samt Saco som nås via saco@sverigesradio.se

Varmt välkommen med din ansökan! 







 

 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista