Sommarjobba i Uddevalla - P4 Väst söker journalister
Ort
Sista ansökningsdag
Uddevalla
10 februari 2019

Nu finns chansen att utvecklas som journalist i Sveriges modernaste radiohus. Vi utgår från fräscha nya lokaler i centrum av Uddevalla men jobbar helst ute hos vår publik runt om i vårt område. Ger du oss ditt engagemang så ger vi dig chansen att lära dig hur man jobbar på en modern radiokanal och hjälper dig att utvecklas som journalist. Bli en av våra sommarvikarier på P4 Väst.

Vi söker både reportrar, sändare, digitala redaktörer och programledare. Till samtliga tjänster krävs det att du är idérik, noggrann och tar egna initiativ.

Vi söker dig som är intresserad av människor och  samhället och som hänger med i nyhetsflödet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Vi söker både reportrar, sändare, digitala redaktörer och programledare.

Bakgrund och kvalifikationer
• Dokumenterad radioerfarenhet och kunskaper i Sveriges Radios olika arbetsredskap som DIGAS och ENPS är meriterande.
• Journalistikutbildning, påbörjad eller slutförd, eller motsvarande erfarenhet är ett krav.
• Körkort behövs.
• Gärna kännedom eller erfarenhet från någon av våra 14 kommuner som vi bevakar.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. I Uddevalla finns ett av de nyaste radiohusen i Sverige och P4 Väst är en av två radiokanaler som jobbar med den nya NG-tekniken i våra radiosändningar. 

Om Sveriges Radio
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterande. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personligheter, etnisk och kulturell bakgrund. 

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat av varierande längd under sommaren 2019. Placeringsort är Uddevalla.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2019-02-10.

Vill du veta mer?
För frågor kring tjänsten kontakta Peter Sundblad, kanalchef, 0522 – 67 00 11, peter.sundblad@sverigesradio.se. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Ann Andersson, 031-837501, ann.andersson@sverigesradio.se.

Fackliga frågor besvaras av Peter Olsson, SJF, och Angelique Hvalgren, Unionen som båda nås på tel 0522 – 67 00 00  samt Saco som nås via saco@sverigesradio.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista