P4 Dalarna söker journalister till sommaren
Ort
Sista ansökningsdag
Falun
10 februari 2019

P4 Dalarna söker dig som vill jobba som reporter, programledare, nyhetsprogramledare eller digital reporter hos oss i Falun sommaren 2019!
Vi söker journalister för semestervikariat på den lokala P4 kanalen samt riksprogrammet Klartext som gör nyheter på ett enklare sätt till personer med kognitiva funktionshinder.
Till samtliga tjänster krävs det att du hänger med i nyhetsflödet, har näsa för nyheter, är idérik och noggrann. Vi lägger stor vikt vid att du tar egna initiativ och har en god förmåga att samarbeta med andra.

Bakgrund och kvalifikationer

• Journalistutbildning är ett krav.
• Erfarenhet av nyhetsjournalistik är meriterande.
• Erfarenhet av journalistisk publicering på webb och sociala medier är meriterande.
• God lokalkännedom och kontaktnät i Dalarnas län är meriterande.
• Körkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vår strävan att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken gör att arbetsplatsen är dynamisk och har mångfald i fokus. Du kommer till ett sommarlän som är fylld av evenemang och upplevelser. Vi erbjuder dig en lärorik och rolig sommar! Mer information om vårt utbud finns på sverigesradio.se/dalarna.

Om Sveriges Radio                                                                                                                                                                      Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag son speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning Tjänsterna är semestervikariat och programanställningar med varierande längd sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Falun.

Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så sök! Skicka in din ansökan senast 2019-02-10.

Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Päivi Hjerp, kanalchef, 023 - 77 77 20. För frågor kring din ansökan kontakta Maritha Widlund, HR-partner tel 023 - 77 77 24.

Fackliga frågor besvaras av Jennie-Lie Kjörnsberg SJF, 023-77 77 79, Georg Schröter, Unionen 023- 77 77 42, samt Saco som nås via saco@sverigesradio.se.
 
Varmt välkommen med din ansökan!  

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista