Semestervikarier till P4 Kristianstad
Ort
Sista ansökningsdag
Kristianstad
10 februari 2019

P4 Kristianstad söker programledare, reportrar och nyhetssändare till redaktionen i Kristianstad och våra lokalredaktioner i Simrishamn och Helsingborg.

Hos oss får du jobba på en rolig och engagerande kanal som är nära lyssnarna och tar lokal journalistik på största allvar. Vi gör berörande innehåll som ger lyssnarna en variation av samhällsjournalistik, kultur, nöje och sport. För samtliga uppdrag på redaktionen ska du vara initiativrik, nyfiken och kunna jobba självständigt med egna idéer och uppslag.

Bakgrund och kvalifikationer

  • Journalistutbildning eller motsvarande är ett krav
  • Tidigare radio- och programledarerfarenhet är meriterande
  • Gärna direktsändningsvana
  • Yrkeserfarenhet är meriterande
  • Lokalkännedom om vårt sändningsområde är en fördel
  • Körkort är ett krav

Vad erbjuder vi?
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Vi arbetar också aktivt med att medarbetarna ska ha möjlighet att använda och utveckla sin kompetens i takt med organisationens behov och de egna förutsättningarna.

Om Sveriges Radio 
Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.  

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund här.

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Anställning
Tjänsterna är semestervikariat eller programanställning under sommaren 2019. Tillträde enligt överenskommelse. Du kan komma att arbeta på vaktlista, vilket innebär tjänstgöring tidiga morgnar och helger. Placeringsorter är Kristianstad, Simrishamn och Helsingborg.

Ansökan
Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du skickar in din ansökan senast 2019-02-10. Bifoga gärna ljudprov.

Vill du veta mer?  
För frågor kring tjänsten kontakta Linnéa Mattisson, tf kanalchef, tel. 044-775 12 73. För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Astrid Bergön, 040-666 55 93.

Fackliga frågor besvaras av Gunilla Nordström, SJF, tel 040-666 56 03, Tomi Lehikoinen, Unionen, tel 08-784 15 82 eller Saco som nås via saco@sverigesradio.se    


Varmt välkommen med din ansökan! 

Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista