Nyheter från P4 Östergötland

 • Henry Jansén, polisen
  Linköping
  Söker kontakt med tidigare Linköpingsbor.

  Utredningen om det olösta dubbelmordet i Linköping leder polisen till norra Sverige. Utredarna har letat i gamla adressregister efter personer som bodde eller studerade i Linköping runt tiden för morden på Åsgatan.

 • Dolphins
  1 av 2
  Nummer elva
  2 av 2
  Basket

  Norrköping Dolphins firade tio år i nya arenan och hissade upp David Bergströms tröjnummer elva i taket. Det blev också vinst mot Wetterbygden i basketligan för herrar med 91-71.

 • Tavlor med diplom till US i Linköping hänger på en sjukhusvägg.
  Östergötland

  För att fördjupa samverkan och bidra till lösningar på dagens och framtidens samhällsutmaningar har Region Östergötland tecknat ett slags kontrakt med ett 40-tal idéburna organisationer.

 • Louis de Geers flagga foto:Maria Turdén/Sveriges Radio
  Norrköping.
  Kommunal kritisk efter senaste tidens avslöjanden.

  De senaste tidens avslöjanden om de kommunala bolagen Upplev Norrköping och Lois De Geer i Norrköping väcker känslor bland invånare och kommunanställda. Och Therese Eklund, Kommunals ordförande för sektion sydost är kritisk.

 • LHC
  Ishockey

  Mängder av nallar inkastade på isen kunde inte pigga upp Linköping i SHL. Det blev förlust mot Färjestad i toppmötet trots den extra pausen i tredje perioden med 0-1.

 • Körde in i mitträcke på E4:an.

  Olyckan inträffade 17.25 när en minibuss av oklar anledning körde in i mitträcket och sedan ner i diket i höjd med Hogstad på E4:an mellan Väderstad och Mjölby.

 • Revision
  1 av 2
  Revision
  2 av 2
  Norrköping

  Krognotor betalda med skattemedel, inköp utan upphandling och diskutabla champagneresor. Turerna har varit många i Norrköpings kommun under hösten. Frågan är varför sådant här inte upptäcks av revisionen?