Nyheter från Radioapans sida

 • Radioapan svingar sig i en lian över Sagoskogen, med en mikrofon i ena handen och en banan i svansen.
  Gillar du Radioapan och vill hitta mer?

  Här finns länkar till alla sånger, program, appar och annat kul som finns med Radioapan.

 • Radioapan, Tassa, Emmot och Ljudmonstret håller på att bygga en stor pyramid av bananer. Pyramiden är nästan klar, stor och gul. Runtomkring på marken finns olika verktyg och en verktygslåda. Alla ser glada ut, Radioapan håller i några bananer, Tassa mäter, Emmot gör en blomma och Ljudmonstret är inne i pyramiden och kikar ut. Illustration: Patrik Lindvall
  5 avsnitt.

  ”Radioapan bygger” är en serie där Radioapan och hans djurvänner i Sagoskogen snickrar, sjunger och har kul tillsammans. Fokus är på idéer, samarbete och skaparglädje. Premiär maj 2022.

  Till varje avsnitt finns roliga pyssel som går att göra hemma eller på förskolan/fritids.

 • Radioapan står på en scen och presenterar alla djuren som ska uppträda. Guldfisken Bubbel har hatt och visslar under vattnet, elefanten Allan håller i en kom-ihåg-lapp och tapiren Emmot spelar synth. I publiken syns blandade djur. Bild: Patrik Lindvall
  5 avsnitt.

  Radioapan bjuder in till apig talangshow med djuren i Sagoskogen. Det blir lek, sånger och spännande tricks i helt nya avsnitt. Och alla får högsta poäng, varje gång!

 • Programbild Ny 2021 RA_mysterier_2048
  25 avsnitt.

  Det händer mystiska saker i Sagoskogen. Häng med när Radioapan och vännerna löser mysterier på sitt alldeles egna sätt. Nu finns 5 nya avsnitt från 2021.

 • Radioapans godnattkvart
  Nytt avsnitt varje söndag.

  Radioapan hjälper Emmot att somna genom att spela blandade godnattsånger i lugnt tempo. Programmen är ett mysigt sätt att varva ner hemma på kvällen eller på förskolan.

 • Radioapan är DJ och spelar musik och två barn dansar och skuttar till musiken.
  Direkt
  Sänds kl. 00.00 - 06.00
  Bra barnlåtar hela dagen.

  Barnradions egen kanal spelar välkända barnsånger blandat med ny musik för barn alla dagar kl 6-20. Perfekt på morgonen eller efter hämtning.

  LYSSNA NU

 • Radioapans vädersånger
  24 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger sånger om olika väder. Solsken, halka, åska och morgondagg. Höstrusk, norrsken, flygväder och ljudletarväder.

 • Sov gott med Radioapan. Illustration: Patrik Lindvall och Mattias Stridbeck.
  5 avsnitt.

  Det är kväll i Sagoskogen och Radioapan sänder godnattradio från sin koja med Emmot och Tassa. Det finns fem lugna, sköna program att lyssna på innan det är dags att sova – och ett gäng fina godnattsånger.

 • Radioapan svarar i telefon när en igelkott ringer och önskar en låt. Bild: Patrik Lindvall
  Nytt avsnitt varje vecka.

  Ett musikprogram där Radioapan spelar blandade låtar som barn har önskat. Ring gärna in och önska ni också!

 • Radioapan bjuder in djuren i Sagoskogen till sin apiga radioshow där de får svara på dagens gåta.
  24 avsnitt.

  Korta, busiga program där Radioapan bjuder in djuren i Sagoskogen till en apig show där de får svara på gåtor. Kan du gissa vad svaret är?

 • Radioapans siffersånger, programbild - ny 2021. Radioapan spelar banjo och har siffrorna 1, 2 och 3 runt sig. Tassa och Emmot står runt om och ser glada ut.
  25 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger roliga små sånger om alla siffror och tal mellan 1-25. Hör till exempel räknesången om tio som går både framlänges och baklänges.

 • Radioapan klättrar runt bland bokstäver och noter och Emmot och Tassa spelar musik till sångerna i Radioapans alfabet.
  28 sånger.

  Radioapans alfabet är tjuogoåtta korta sånger som handlar om bokstävernas ljud. Ett perfekt sätt att lära sig A till Ö på ett lekfullt sätt.

 • Radioapans kroppensånger
  25 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger svängiga sånger om kroppen och alla dess delar. Ögon, öron, hjärnan och baken - allt är med!