Nyheter från Radioapans sida

 • Radioapan svingar sig i en lian över Sagoskogen, med en mikrofon i ena handen och en banan i svansen.
  Gillar du Radioapan och vill hitta mer?

  Här finns länkar till alla sånger, program, appar och annat kul som finns med Radioapan.

 • Radioapan står på en scen och presenterar alla djuren som ska uppträda. Guldfisken Bubbel har hatt och visslar under vattnet, elefanten Allan håller i en kom-ihåg-lapp och tapiren Emmot spelar synth. I publiken syns blandade djur. Bild: Patrik Lindvall
  5 avsnitt.

  Radioapan bjuder in till apig talangshow med djuren i Sagoskogen. Det blir lek, sånger och spännande tricks i helt nya avsnitt. Och alla får högsta poäng, varje gång!

 • Programbild Ny 2021 RA_mysterier_2048
  25 avsnitt.

  Det händer mystiska saker i Sagoskogen. Häng med när Radioapan och vännerna löser mysterier på sitt alldeles egna sätt. Nu finns 5 nya avsnitt från 2021.

 • Radioapans godnattkvart
  Nytt avsnitt varje söndag.

  Radioapan hjälper Emmot att somna genom att spela blandade godnattsånger i lugnt tempo. Programmen är ett mysigt sätt att varva ner hemma på kvällen eller på förskolan.

 • Radioapan är DJ och spelar musik och två barn dansar och skuttar till musiken.
  Direkt
  Sänds kl. 00.00 - 06.00
  Bra barnlåtar hela dagen.

  Barnradions egen kanal spelar välkända barnsånger blandat med ny musik för barn alla dagar kl 6-20. Perfekt på morgonen eller efter hämtning.

  LYSSNA NU

 • Radioapans vädersånger
  24 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger sånger om olika väder. Solsken, halka, åska och morgondagg. Höstrusk, norrsken, flygväder och ljudletarväder.

 • Radioapan svarar i telefon när en igelkott ringer och önskar en låt. Bild: Patrik Lindvall
  Nytt avsnitt varje vecka.

  Ett musikprogram där Radioapan spelar blandade låtar som barn har önskat. Ring gärna in och önska ni också!

 • Radioapan bjuder in djuren i Sagoskogen till sin apiga radioshow där de får svara på dagens gåta.
  24 avsnitt.

  Korta, busiga program där Radioapan bjuder in djuren i Sagoskogen till en apig show där de får svara på gåtor. Kan du gissa vad svaret är?

 • Sov gott med Radioapan. Illustration: Patrik Lindvall och Mattias Stridbeck.
  5 avsnitt.

  Det är kväll i Sagoskogen och Radioapan sänder godnattradio från sin koja med Emmot och Tassa. Det finns fem lugna, sköna program att lyssna på innan det är dags att sova – och ett gäng fina godnattsånger.

 • Radioapans siffersånger, programbild - ny 2021. Radioapan spelar banjo och har siffrorna 1, 2 och 3 runt sig. Tassa och Emmot står runt om och ser glada ut.
  25 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger roliga små sånger om alla siffror och tal mellan 1-25. Hör till exempel räknesången om tio som går både framlänges och baklänges.

 • Radioapan klättrar runt bland bokstäver och noter och Emmot och Tassa spelar musik till sångerna i Radioapans alfabet.
  28 sånger.

  Radioapans alfabet är tjuogoåtta korta sånger som handlar om bokstävernas ljud. Ett perfekt sätt att lära sig A till Ö på ett lekfullt sätt.

 • Radioapans kroppensånger
  25 sånger.

  Radioapan och hans vänner sjunger svängiga sånger om kroppen och alla dess delar. Ögon, öron, hjärnan och baken - allt är med!

 • Radioapan sitter i sin mysiga fåtölj i Sagoskogen, runt honom är Emmot och Ljudmonstret som vinkar, Tassa som spanar och Bubbel som simmar i sin skål.
  60 avsnitt.

  Det här är lite längre program där vi får följa med Radioapan och kompisarna på äventyr i Sagoskogen. De lyssnar på ljud, spanar på fåglar, löser mysterier och sjunger sånger. Och ibland är det busiga Ljudmonstret med!